Simona Halep își vinde vila de la Snagov. Suma uriașă pe care o vrea. FOTO

Simona Halep a decis să vândă vila de la Snagov, acolo unde a locuit alături de Toni Iuruc, fostul ei soţ.

Suspendată pentru 4 ani pentru dopaj, este posibil ca sportiva să aibă nevoie de bani pentru a pregăti apelul de la TAS, acolo unde a cerut rejudecarea de la zero a cazului său.

Așadar, Simona Halep a scos la vânzare vila pe care o deține pe malul Lacului Snagov, în care a fost organizată în iulie 2021 petrecerea care a marcat căsătoria cu omul de afaceri Toni Iuruc, de care a divorțat între timp.

Este vorba despre o proprietate de nu mai puțin de 10.000 de metri pătrați, în schimbul căreia Simona Halep solicită suma de 4,4 milioane de euro, deși până nu demult ea era evaluată la circa un milion de euro, scrie ProSport.

Vila este formată din nu mai puțin de 9 camere, dintre care una a primit o destinație specială, aceea de a găzdui trofeele câștigate de Simona Halep de-a lungul carierei sale. „Am o cameră specială pe care soțul meu a amenajat-o pentru mine. E făcută foarte bine și țin acolo toate trofeele câștigate la turneele de tenis. E o cameră normală! Nu am multe camere, dar aceasta este destul de încăpătoare”, a spus atunci Simona Halep.

De asemenea, în curtea vilei Simona Halep și-a amenajat un teren de tenis la cele mai înalte standarde. Proprietatea dispune de un spațiu verde extrem de generos, dar și de mai multe obiecte de artă în interior.

Simona Halep isi vinde vila de la Snagov. Suma uriasa pe care o vrea. FOTO

Simona Halep se pregătește pentru TAS

Fostul lider a primit o suspendare de patru ani din partea Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis, după ce în septembrie 2022, în timpul turneului de la US Open, a fost testată pozitiv la roxadustat. Simona Halep a decis să atace această decizie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, iar Ion Țiriac a dezvîluit că sportiva din Constanța a apelat la avocați din Los Angeles, care ar trebui să solicite sume importante.

Detaliile anunțului prin care Simona Halep își vinde casa din Snagov

Cu o locație unică și un design uluitor, Vila de pe malul Lacului Snagov este un paradis rezidențial care va cuceri cu siguranță inima oricui. Situată pe un teren de generoase dimensiuni de 10.383 mp, această proprietate este o combinație perfectă de lux, eleganță și rafinament.

Designul exterior al vilei îmbină linii clare și moderne cu elemente minimaliste, aducând laolaltă frumusețea naturală a locației și arhitectura contemporană. Acest edificiu spectaculos dispune de 9 camere, asigurând confort și spațiu generos pentru proprietari și oaspeți.

Casa principala este compusa din living open space cu deschidere catre piscina, curtea proprie, ponton si lac, dormitor matrimonial cu dressing walk-in, baie proprie cu cada si cabina de dus, office si sala de fitness, doua dormitoare secundare cu bai proprii si o baie pentru oaspeti. Toate camerele au vedere catre lac. Casa dispune de spatii mari vitrate, toti peretii casei de pe partea cu lacul, fiind din sticla, se deschid.

Principalele atuuri ale acestei vile includ:

O piscină spectaculoasă, situată în fața livingului, care adaugă o notă de lux și confort. Această piscină oferă o oportunitate unică de a vă relaxa și a vă răcori în timp ce admirați peisajul înconjurător.

Casa pentru oaspeți: Cu o bucătărie proprie, un dormitor orientat către minunata panoramă a lacului și cealalt cu vedere catre grădina privată, aceasta oferă intimitate și confort total pentru prietenii sau familia extinsă.

Dormitoare pentru personalul de întreținere, asigurând un nivel de servicii premium pentru proprietari. Ponton pe malul lacului: Cu acces direct la lacul Snagov, vă puteți bucura de activități nautice și de relaxare pe ponton.

Garaj pentru ambarcațiuni: Pentru iubitorii de navigație, vilă oferă un garaj special amenajat pentru ambarcațiuni, astfel încât acestea să fie în siguranță și gata de aventuri pe lac.

Mobilier și finisaje personalizate: Interiorul vilei este decorat cu mobilier și finisaje create la comandă, conform unui proiect unic. Fiecare detaliu a fost atent planificat și implementat pentru a crea o atmosferă de lux și rafinament.

Vedere din living: Livingul spațios oferă o priveliște uimitoare direct către piscina si lac, permițându-vă să vă bucurați de frumusețea naturală în timp ce vă relaxați în confort.

Locuri de parcare acoperite și pentru oaspeți: Pentru comoditate și securitate, proprietatea dispune de locuri de parcare acoperite pentru mașini, precum și locuri de parcare pentru oaspeți.

Teren de tenis: Terenul de tenis privat vă oferă posibilitatea de a vă menține in forma, imbinand activitatea sportivă și distracția în aer liber.

Această vilă spectaculoasă este o adevărată oază de lux și confort, unde designul modern, facilitățile excepționale și peisajul natural își dau mâna pentru a crea un spațiu unic, potrivit pentru cei mai pretențioși proprietari.

CITEȘTE ȘI PERFORMANȚĂ ISTORICĂ PENTRU AUTOMOBILISMUL ROMÂNESC: FRAȚII MAIOR, CAMPIONI EUROPENI!

Web design © 2024 Știrea ta