Trica debuteaza pe banca Concordiei in play-off-ul Cupei Romaniei

Concordia Chiajna si „U” Cluj se vor duela, joi, 29 septembrie, de la ora 18:45, pe Stadionul Concordia 2, in play-off-ul Cupei Romaniei Betano.

Unibet ofera o cota de 2.35 pentru ca echipa ilfoveana sa obtina calificarea in faza grupelor, in vreme ce pentru „U” calificarea este cotata cu 1.74.

Acest duel va reprezenta debutul pe banca ilfovenilor a tehnicianului Eugen Trica, dupa un start total ratat de sezon in Liga 2, unde ocupa, dupa 7 etape, un modest loc 14, cu 7 puncte, departe de obiectivele anuntate la start, sub comanda lui Ianis Zicu.

Concordia a ajuns in play-off-ul Cupei Romaniei Betano dupa ce a trecut la penalty-uri, in deplasare, de Popesti Leordeni, dupa ce ambele echipe nu au reusit sa marcheze in cele 90 de minute si doua reprize de prelungiri.

De partea cealalta, „U” Cluj are si ea un alt tehnician fata de cel cu care a inceput sezonul, locul lui Erik Lincar fiind luat de Eugen Neagoe. Acesta are deja 5 partide oficiale pe banca „Sepcilor Rosii”, avand un palmares pozitiv, 2 victorii, 2 remize si un esec. De notat ar fi ca amble succese ale ardelenilor, la limita, au venit chiar inaintea acestei partide. in SuperLiga, dupa 11 runde, „U” se afla pe locul 13 cu 10 puncte.

Va fi o reeditare a duelurilor din editia trecuta a Ligii a 2-a, inclusiv din play-off, in urma caruia U Cluj a promovat, iar Concordia a ajuns la baraj (pe care l-a pierdut dramatic in fata Chindiei Targoviste).

Echipe probabile:

Concordia Chiajna: Chesneau – Simion, Palmes, Stanica, Busu – Codrea, Voicu, Paturca – Ndiaye, Rusescu, Llullaku

„U” Cluj: Iliev – Vladoiu, Ilie, Ispas, Briceag – Romario Pires, Filip, Bic – Chipciu, Balan, E. Fernandes

5 thoughts on “Trica debuteaza pe banca Concordiei in play-off-ul Cupei Romaniei

 1. I love thiѕ app! A nice pleasant game t᧐ play when ʏoᥙ’re
  trying to relax. Nice graphics, pleasant music ɑnd not-too-loud call of numbers.
  Tһe option oof using game pieces or gamble „free”
  is fantastic aand no matter һow you play, you coulⅾ be rewarded ԝith
  multiple sports betting numƄers in your playing cards. І juet һad
  2 cards within the same roᥙnd. botһ ԝere quadruple sports betting winners.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Web design © 2023 Știrea ta