bacsis

Un bacșiș de 10 mii de dolari a costat-o locul de muncă

O chelneriță a primit un bacșiș de 10.000 de dolari pentru o notă de plată de 32,43 dolari, însă a fost concediată după ce a împărțit suma cu colegii ei, relatează The Independent.

Linsey Boyd a fost concediată de la Mason Jar Cafe, din Michigan, după ce a împărțit banii, dar compania a spus că decizia nu a avut „nimic de-a face cu bacșișul”.

Un bacșiș de 10 mii de dolari a costat-o locul de muncă

Restaurantul a primit de atunci zeci de recenzii negative. Susținătorii lui Boyd i-au criticat pe proprietarii cafenelei pentru că au concediat-o.

bacsis

„Am fost dispusă să împart un bacșiș de 10.000 de dolari, dar am fost răsplătită cu ură și zvonuri”, a scris Boyd într-o postare pe Facebook, ștearsă între timp.

Presupusele probleme au început după ce un binefăcător de vârstă mijlocie, care a vrut să rămână anonim, a făcut donația generoasă. Bărbatul misterios tocmai participase la înmormântarea unui prieten și a vrut să-i onoreze memoria și să înveselească ziua cuiva, potrivit directorului general Tim Sweeney, care a vorbit pentru Detroit Free Press.

A primit un bacșiș uriaș, apoi a fost concediată la scurt timp
Linsey Boyd

El a cerut ca bacșișul să fie împărțit între angajați, ceea ce însemna puțin peste 1.100 dolari de persoană, pentru fiecare dintre ceilalți opt chelneri. Dar Boyd spune că în urma acestui act de bunătate a apărut o ceartă.

Ea nu a spus despre ce e vorba, dar presa locală a scris că au apărut neînțelegeri deoarece și angjații care nu au lucrat în acea zi ai cerut să primească o parte din sumă. După câteva zile, femeia a primit un telefon în care era anunțată că a fost concediată.

„Acum, sunt fără loc de muncă pentru prima dată de când aveam 15 ani”, a spus ea.

CITEȘTE ȘI

A PLĂTIT 7000 DE EURO PE UN SANDVIȘ DE NICI 8 EURO: „OOOO, DOAMNE!”

Web design © 2024 Știrea ta