Norbert și Francesca-Maior

4 echipaje din România la Barum Czech Rally 2023

Cea de-a 7-a etapă a Campionatului European de Raliuri 2023 (FIA ERC) – Barum Czech Rally – se va desfășura în acest weekend, rundă la care vor participa 4 echipaje din România.

Liderii la zi din Campionatul Național de Raliuri Betano 2023, Simone Tempestini și Sergiu Sebastian Itu, se află din nou pe lista de start, după runda precendentă, urmând a bifa cel de-al 4-lea start în cadrul FIA ERC 2023. Cei doi revin la Zlín după o absență de 5 sezoane, ultima lor participare fiind în anul în care obțineau primul titlu de campioni naționali absoluți ai României – ca echipaj – în 2018.

4 echipaje din România la Barum Czech Rally 2023

Ocupând poziția secundă în cadrul grupei Junior ERC, Norbert și Francesca Maior își continuă parcusul excelent din acest sezon european, la bordul unui Peugeot 208 Rally4, urmărind, de această dată, un rezultat superior liderilor Nore Ola Jr/Eilertsen Rune, împotriva cărora se luptă și în clasamentul grupei ERC4.

Bogdan Cuzma continuă în Europeanul de Raliuri, fără nicio absență în acest sezon, de această dată, cu un copilot portughez, Magalhães Hugo, la bordul Skodei Fabia RS Rally2. Din păcate, timișoreanul încă nu a reușit o clasare în TOP15 care să-i aducă vreun punct.

Ultimul echipaj din România prezent la startul etapei din Cehia este cel format din Cristiana Oprea și Alexia Parteni, la bordul unui Opel Corsa Rally 4.

 Lista de start la Barum Czech Rally 2023

CITEȘTE ȘI Neymar a semnat cu Al Hilal. Brazilianul va încasa sume fabuloase

Web design © 2024 Știrea ta