Novak Djokovic, învins în primul meci de la revenirea în SUA

Novak Djokovic a fost învins în primul meci la revenirea sa în SUA, după doi ani de absență, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati.

Tenismenul sârb, alături de partenerul său de la dublu, Nikola Cacic (59 ATP la dublu), au fost învinși după doar 66 de minute de joc.

Perechea din Serbia a dat piept cu perechea Jamie Murray/Michael Venus (Scoția/Noua Zeelendă) și au fost învinsă la capătul unei ore și șase minute de joc, cu scorul de 4-6, 2-6.

De menționat că Novak Djokovic nu a venit în SUA pentru a câștiga titlul la dublu, ci pentru a aduna cât mai multe meciuri, în perspectiva participării la US Open.

Adevăratul test pentru Nole, la Cincinnati va începe în turul doi al probei de simplu, când va da piept cu Alejando Davidovich Fokina (23 ATP).

Djokovic și partenerul său de dublu, Nikola Cacic, la Cincinnati

Djokovic urmărește, la Cincinnati, și revenirea pe primul loc ATP

Nole se va lupta la turneul de la Cincinnati și pentru revendicarea „fotoliului” de lider mondial. Sârbul va reveni pe locul 1 ATP doar dacă va juca în finală, în vreme ce Carlos Alcaraz va fi eliminat înainte de semifinale. În schimb, dacă ibericul va ajunge în finală, indiferent dacă Djokovic va câștiga turneul, Alcaraz se va menține pe locul 1 ATP înainte de US Open.

CITEȘTE ȘI 4 echipaje din România la Barum Czech Rally 2023

Web design © 2024 Știrea ta