Bușteanul care a străpuns parbrizul mașinii

Ca-n Final Destination! Un buștean a străpuns, în mers, parbrizul unei mașini. FOTO

Mai mulți tineri au scăpat ca prin minune, după ce parbrizul mașinii lor a fost străpuns de un buștean, în mers, căzut dintr-un TIR-ul care circula în fața lor.

Întreaga situație seamănă izbitor cu mai multe scene desprinse din seria filmelor de groază „Final Destination”, în care oamenii pur și simplu au fentat moartea.

Inițial, pasagerii autoturismului au spus că nu au fost răniți, ulterior șoferul a cerut să fie dus la spital pentru investigații medicale. În urma verificărilor, șoferul camionului a fost amendat cu aproape 14.000 de lei, pentru mai multe nereguli, anunță BizBrașov.

Accidentul, scrie sursa citată, a avut loc luni, în jurul orei 19:45, pe DN10, la intrare în comuna Teliu (jud. Brașov) dinspre Întorsura Buzăului. Un camion supraîncărcat cu lemne, care se deplasa spre municipiul Brașov, a lovit poarta de gabarit din zona podului feroviar. Un buștean s-a desprins și a străpuns parbrizul mașinii care circula regulamentar în spatele TIR-ului.

„Inițial, persoanele implicate au declarat că nu au suferit vătămări corporale, fapt pentru care evenimentul a fost soluționat ca accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Ulterior, însă, conducătorul autoturismului a solicitat să fie transportat la o unitate spitalicească pentru a fi evaluat medical”, a transmis IPJ Brașov pentru sursa citată.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul camionului încărcat cu lemne săvârșise mai multe abateri, motiv pentru care l-au amendat cu 13.870 de lei.

„Totodată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au solicitat prezența la fața locului a unui pădurar, din cadrul Ocolului Silvic Budila, care a constatat, din măsurătorile preliminare, că era depășită cantitatea înscrisă în documentele de însoțire a mărfii, motiv pentru care ansamblul TIR a fost condus într-o zonă, unde urmează a se efectua măsurarea corespunzătoare a cantității de lemn și a se lua măsurile legale în consecință”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

CITEȘTE ȘI CÂTE LICENȚE PENTRU JOCURILE DE NOROC AU FOST ACORDATE ÎN 2022

Foto: Cosmin Șontica

Web design © 2024 Știrea ta