Neymar a semnat cu Al Hilal

Neymar a semnat cu Al Hilal. Brazilianul va încasa sume fabuloase

Neymar, 31 de ani, a semnat cu Al-Hilal, saudiții asigurându-și serviciile sale pentru două sezoane, în schimbul unei sume de transfer de puţin sub 100 de milioane de euro, inclusiv bonusuri.

În cele 6 sezoane petrecute la PSG, Neymar a jucat 173 de meciuri şi a marcat 118 goluri în toate competiţiile. De 5 ori campion al Franţei, câştigător a trei Cupe ale Franţei, două Cupe ale Ligii şi trei Trofee ale Campionilor, brazilianul nu a reuşit niciodată să aducă un titlu de Liga Campionilor la clubul din capitala Franței, ajungând, în 2020, în finală, pierdută cu 1-0 în faţa lui Bayern Munchen.

La clubul cu sediul în capitala Arabiei Saudite, Riyadh, Neymar va evolua alături de compatriotul său Malcom, de portughezul Ruben Neves, de sârbul Sergej Milinkovic-Savic şi de fundaşul senegalez Kalidou Koulibaly.

Neymar a semnat cu Al Hilal și va încasa 150 de milioane de euro pe sezon

Potrivit lui Fabrizio Romano, Neymar poate câștiga până la 400 de milioane de euro până în 2025, cu tot cu drepturile comerciale. Salariu său de bază este de 150 de milioane de euro pe sezon.

”Sunt aici în Arabia Saudită, sunt Hilali!”, a fost primul mesaj transmis de Neymar ca jucător al celor de la Al-Hilal.

 

Neymar va primi 500.000 de euro pentru fiecare postare în care promovează Arabia Saudită

În ciuda salariului fabulos, alte clauze oferite de Al Hilal îi vor aduce o adevarată avere lui Neymar. De exemplu, căpitanul naționalei Braziliei va primi câte 500.000 de euro pentru fiecare postare pe rețelele sociale în care va promova Arabia Saudită. De asemenea, o victorie a lui Al Hilal îi va aduce jucătorului o primă de 80.000 de euro.

10 este numărul pe care Neymar îl va purta la Al-Hilal.

CITEȘTE ȘI SIMONA HALEP, APĂRATĂ DE ANDREI PAVEL: „NU A FĂCUT-O PENTRU TENIS!”

Web design © 2024 Știrea ta