Anunțul momentului despre revenirea Serenei Williams

Rick Macci, antrenorul din copilărie al Serenei Williams, este încrezător în revenirea fostului lider mondial WTA in competitiile oficiale.

În această perioadă se desfășoară turneul WTA de la Dubai, unde liderul mondial, Iga Swiatek, este cotată cu 2,40 de Unibet să câștige trofeul, urmată de Aryna Sabalenka, campioana de la Australian Open, cota 6,50.

Macci, 68 de ani, este de părere că Serena Williams va reveni cu siguranță pentru a face echipă cu sora ei mai mare, Venus, pentru câteva meciuri de dublu.

Reacția lui Macci vine după ce insăși jucătoarea de 41 de ani a oferit diverse indicii de revenire încă de la retragerea sa de la US Open 2022, când a fost învinsă de Ajla Tomljanovic în turul trei.

Williams a sugerat chiar recent că, deși va rămâne retrasă deocamdată, nivelul de tenis pe care este capabilă să îl producă pe terenul de tenis este încă foarte ridicat.

„Toată lumea se întreabă dacă Serena Williams va juca din nou. Răspunsul meu este la dublu, cu siguranță, alături de cea cu care a crescut și s-a ținut de mână de la vârsta de 9 ani”, a scris Rick Macci pe Twitter.

De curând, Serena a apărut pe Instagram purtând un echipament Nike nou, fanii întrebându-se dacă americanca a revenit la antrenamente, cu scopul de a reveni. Williams a câștigat 23 de titluri de Grand Slam la simplu, 14 titluri de Grand Slam la dublu și două titluri la dublu mixt.

Venus este încă activă în competitiile WTA, dar în prezent suferă dupa o accidentare și nu a stabilit data pentru revenire.

Surorile Williams au jucat ultima dată împreună la US Open 2022, unde au abandonat în proba de dublu în runda inaugurală.

Surorile Williams i-au fost prezentate pentru prima dată antrenorului Macci – care a lucrat și cu Jennifer Capriati, Andy Roddick și Maria Sharapova – de către tatăl lor, Richard Williams.

După ce s-au înțeles, familia Williams s-a mutat în Florida pentru ca Venus, în vârstă de 13 ani, și Serena, în vârstă de 12 ani, să se poată antrena cu Macci.

Web design © 2024 Știrea ta