Arnold Schwarzenegger, reținut pe aeroportul din Munchen. A fost iniţiată o procedură pentru fraudă fiscală

Arnold Schwarzenegger a fost reținut, miercuri, pe aeroportul din München, după ce nu a declarat la vamă un ceas de valoare pe care voia să îl vândă la o licitație, în Austria, au informat vameșii germani pentru AFP.

În aceste condiții, actorul în vârstă de 76 de ani își va continua călătoria spre Austria, dar a trebuit să lase ceasul la Munchen, a declarat purtătorul de cuvânt al vămii germane, Thomas Meister.

Împotriva Arnold Schwarzenegger a fost iniţiată o procedură pentru fraudă fiscală

Mai mult, împotriva fostului guvernator al Californiei a fost iniţiată o procedură pentru fraudă fiscală. Mai precis, Schwarzenegger trebuia să declare ceasul valoros la vamă şi să plătească taxe pentru el, deoarece va rămâne în UE.

„Dacă bunurile rămân în UE, trebuie plătite taxe vamale pentru ele. Este valabil pentru toată lumea”, a spus oficialul vămii germane.

Într-un final, Arnold Schwarzenegger a fost obligat să plătească 35.000 de euro – 26.000 pentru ceas, 4.000 impozit și 5000 amendă. Actorul a trebuit să acopere jumătate din suma în numerar, motiv pentru care ofițerul vamal l-a însoțit la sucursala unei bănci.

Arnold Schwarzenegger, reținut pe aeroportul din Munchen.

Unde urma să călătorească Arnold Schwarzenegger

Potrivit cotidianului german Bild, primul care a dat știrea, celebrul actor din „Terminator” şi „Conan Barbarul” voia să scoată la licitaţie ceasul de lux, Audemars Piguet. Schwarzenegger mergea spre Austria pentru o licitaţie caritabilă în beneficiul iniţiativelor climatice şi urma să asiste și la cursa de schi Hahnenkamm, care are loc în satul Kitzbühel, din Alpii austrieci.

CITEȘTE ȘI Boala de care suferă Bruce Willis este incurabilă. Anunțul familiei actorului

Web design © 2024 Știrea ta