Beyonce

Beyonce

Beyonce, îmbrăcată de un designer român din Bacău! Povestea lui Cosmin Diaconu

Beyonce (41 de ani) a purtat pe scenă două ținute create de un designer român, în fața a sute de mii de oameni, în timpul turneului mondial Renaissance, care continuă, în această perioadă, în SUA.

Tânărul în vârstă de doar 24 de ani provine dintr-un sat din Bacău și se numește Cosmin Diaconu. A trăit în Italia și Anglia, de unde a reușit să facă primii pași în lumea internațională a modei, iar ținutele sale au cucerit-o pe diva americană, potrivit life.ro. Una dintre ținute, un ansamblu din două piese în stilul army, a fost foarte lăudată.

„E incredibil că mi se întâmplă asta“

Tânărul are o poveste impresionantă: a plecat din Moldova, dintr-o familie săracă și a reușit să intre în lumea mare a modei internaționale.

Cosmin Diaconu
Cosmin Diaconu

„Am lucrat la două costume și le-a purtat pe ambele. A fost ceva neașteptat pentru că am acceptat comanda în ultimul minut, nu știam exact în ce m-am băgat, a fost mult de muncă, dar am terminat proiectul, am trimis totul la ei și după câteva zile a apărut pe scenă cu hainele lucrate de noi. Când am văzut, nu mi-a venit să cred că eu am pus mâna pe hainele alea, am tăiat materialul și e pe scenă și lumea se uită… Mai mult, citeam comentariile și toată lumea era fascinată de cât de frumoase erau costumele. E incredibil că mi se întâmplă asta la foarte scurt timp după ce am terminat facultatea“, a declarat tânărul pentru life.ro.

Beyonce imbracata cu un costum creat de Comin Diaconu

Cosmin trăiește și lucrează în prezent la Londra, dar provine dintr-o familie fără posibilități. El, fratele său geamăn și un frate mai mare au fost lăsați în grija bunicilor, în satul Valea Seacă, din județul Bacău. Părinții lor au plecat la muncă, în Italia, iar după doi ani și-au luat și copiii cu ei.

După 8 ani petrecuți acolo, au fost nevoiți să revină în România, deoarece mama lor s-a îmbolnăvit. A urmat liceul în țară și era la un pas să rămână corigent la română (în Italia nu vorbise prea mult limba natală) și la matematică, deoarece materia predată în Italia era sub nivelul celei predate în țară.

„Mi-a căzut lumea în cap. Nu am avut posibilitatea de a alege, a trebuit să venim în țară și nu o să uit niciodată cum mi se părea că acela e sfârșitul lumii pentru mine. Fusesem în vacanță între timp în țară, știam ce e și puteam să fac comparație cu Italia. După ce am terminat liceul, am realizat că, oricât de mult am suferit și oricât de tragică ar fi fost situația, tot a fost alegerea cea mai bună. Cred că în acei patru ani m-am dezvoltat într-un mod absolut special“, a mai declarat tânărul pentru sursa citată.

O colecție a ajuns la Săptămâna Modei de la Londra

Apoi, Cosmin a plecat în Anglia, pentru a munci, dar visul lui era mai mult decât să facă munca de jos (paznic), așa că s-a înscris la facultatea Cambridge, la Design Vestimentar. După facultate, una dintre colecțiile lui a ajuns pe podiumul Săptămânii Modei de la Londra.

În prezent, tânărul român face un stagiu de pregătire la o companie londoneză care se ocupă de designul vestimentar pentru diverși artiști și cântăreți.

CITEȘTE ȘI Cât a plătit Beyonce pentru ca metroul să circule o oră în plus

Web design © 2024 Știrea ta