Bijuterii ascunse în pungi de cereale, pe Aeroportul Otopeni

Descoperirea a fost făcută de polițiștii de frontieră, care au controlat pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” bagajele a două femei care încercau să introducă ilegal bijuteriile în țară.

Poliţiştii din cadrul Punctului Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă, împreună cu lucrători vamali, au descoperit, ascunse în mai multe pungi cu cereale, aproximativ 4 kg bijuterii din metal galben și alb pe care două femei încercau să le introducă ilegal în țară.

Bunurile, în greutate totală de 3.783 grame, au fost preluate de către autorităţile vamale pentru a fi trimise spre expertizare, iar în funcție de rezultatul expertizei vor fi luate măsurile legale ce se impun.

„Luni, în jurul orei 0:30, la punctul de frontieră Aeroport Henri Coandă, s-au prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Istanbul, două femei cu cetăţenie română. După ce au intrat în posesia bagajelor, acestea au rupt etichetele aplicate pe mânerul bagajelor şi au încercat să iasă din aeroport prin zona alocată culoarului verde – nimic de declarat”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

„Bunurile, în greutate totală de 3.783 de grame, au fost preluate de către autorităţile vamale pentru a fi trimise spre expertizare, iar în funcţie de rezultatul expertizei vor fi luate măsurile legale ce se impun”, a precizat IGPF.

Web design © 2024 Știrea ta