Șoc în media: Chefi la Cuțite va continuă fără Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu! Motivul despărțirii

Antena 1 a anunțat înlocuirea celor trei chefi din juriul „Chefi la cuţite” – Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, conform paginademedia.ro.

Motivul despărțirii: refuzul celor trei de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare care le fusese comunicat în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13.

„Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de şase luni (aprilie-octombrie 2023). Final de poveste, început de istorie”, transmite Antena 1.

Chefi la Cuțite va continua fără Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu!

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, declară Mihai Ioniță, CEO Antena Group.

Chefi la Cuțite va continua fără Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu!

„Am fost  întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiţi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile.

Profesional și uman știu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăț televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Și eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în fața echipei și a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulți ani în televiziune”, declară în comunicatul de presă Mona Segall, producătorul general.

Antena 1 promite că show-ul „Chefi la cuţite” va continua să ofere pasionaților de bucătărie șansa de a-și îndeplini visul și să aducă publicului povești extraordinare, care merită să fie văzute de o țară întreagă. Dar cu alt juriu: „Creatorii Chefi la cuțite vor anunța în curând noua distribuție a celui mai popular cooking show din România. Ultimele battle-uri ale sezonului 12 încep duminică, 15 octombrie și marea finală  va fi difuzată  miercuri, 18 octombrie, la Antena 1. Vom reveni cu vești bune”, transmite postul tv.

Chefi la Cuțite va contină fără Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu! Reacția lui Dumitrescu

La scurt timp de la anunţul Antenei 1, Chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu subînţeles. Un citat de Nicolae Iorga: „Cea dintâi condiţie a fericirii e liniştea sufletului”, e mesajul postat de Florin Dumitrescu.

CITEȘTE ȘI „RIVER MONSTERS” – SERIALUL DE PE ANIMAL PLANET CU CEL MAI BUN SFÂRȘIT

Web design © 2024 Știrea ta