Traian Băsescu, pus în gardă de medici: „Să își pregătească un aparat de oxigen”

Traian Băsescu, pus în gardă de medici: „Să își pregătească un aparat de oxigen”

UPDATE. Starea de sănătate a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost reevaluată, miercuri dimineață, la cinci zile de la internarea de echipa în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Militar din Capitală.

Astfel, conform stirileprotv, potrivit unor surse politice, medicii i-ar fi recomandat deja lui Traian Băsescu să își pregătească un aparat de oxigen la domiciliu.

Fostul președinte al României are prescris un tratament și ar urma să plece în curând de la Spitalul Militar din București.

Știrea inițială …

Dezvăluiri noi despre starea de sănătate lui Traian Băsescu vin din partea lui Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF,  care afirma că fostul presedinte al Romaniei are mari probleme la plămâni și crede că a ajuns să fie băgat pe oxigen.

Traian Băsescu, pus în gardă de medici: „Să își pregătească un aparat de oxigen”

Dezvăluiri noi despre starea lui Traian Băsescu: „E destul de rău”

„Îi doresc sănătate multă fostului preşedinte Traian Băsescu, e în spital şi am auzit că este destul de rău. E rău cu plămânii. Am auzit că e băgat pe oxigen, nu ştiu dacă e intubat. Am auzit că e rău. Îi doresc sănătate, că văd că toată lumea l-a plesnit pe unde a apucat”, a spus Dumitru Dragomir la Fanatik.

Pe lângă problemele pe care le are cu hipertensiunea, fostul președinte al României ar suferi și de ateroscleroză, anunță surse citate de Pro TV.

În urmă cu 10 ani, Traian Băsescu a fost diagnosticat și cu emfizem pulmonar.

Dezvăluiri noi despre starea lui Traian Băsescu

Dezvăluiri noi despre starea de sănătate lui Traian Băsescu. Problemele medicale din trecut

Traian Băsescu a mai avut probleme medicale. În martie 2022, la puţin timp după decizia instanţei supreme privind colaborarea sa cu Securitatea, el a fost internat la spital în Bruxelles, speculaţiile la acel moment fiind că ar fi avut probleme cardiace.

În 2006, el a fost supus unei operaţii de hernie de disc, iar în 2020 a declarat că a fost supus unei intervenţii chirurgicale complexe la nivelul aortei, într-un spital din Paris, fără a preciza însă momentul intervenţiei.

Dezvăluiri noi despre starea de sănătate lui Traian Băsescu. A fost declarat colaborator al Securității

Traian Băsescu (70 de ani) a fost declarat colaborator al Securității, miercuri, 23 martie, de către Înalta Curte de Casație și Justiție. Imediat, fostul președinte a pierdut drepturile cuvenite foștilor șefi de stat, printre care și dreptul de a mai locui în vila de protocol din zona Primăverii, de unde a fost nevoit să se mute.

În prezent, fostul președinte al României din perioada 2004-2014 locuiește într-un complex rezidențial ridicat de omul de afaceri Dan Șucu, în zona Domenii, chiar lângă Parcul Cireșarii, care a fost închis pe timpul mandatului său la Primăria Capitalei.

CITEȘTE ȘI PONTA ȘI SOVA, ACHITAȚI DEFINITIV ÎN DOSARUL „ROVINARI – TURCENI”

Web design © 2024 Știrea ta