Halep, pleacă de la Miami cu fruntea sus: ”Mă dor toate!”

Halep, pleacă de la Miami cu fruntea sus: ”Mă dor toate!”. VIDEO

Miami Open 2024. Simona Halep (32 de ani) a fost eliminată de Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA), scor 6-1, 4-6, 3-6, în primul tur al turneului WTA 1.000 de la Miami.

A fost prima partida oficială disputată de fostul lider mondial, dupa o pauza de 569 de zile, perioada in care a fost suspendata pentru dopaj.

Halep, pleacă de la Miami cu fruntea sus: ”Mă dor toate!”

După acest meci, Simona a tras primele concluzii, evidențiind și părțile plăcute, dar și cele mai puțin plăcute, după revenire.

”A fost o zi frumoasă din toate punctele de vedere și o zi specială, după ce am stat departe de terem. M-am simțit foarte bine. Imediat după decizia TAS, cei de la Miami m-au întrebat dacă vreau un wildcard. A fost o decizie de minut. Mă bucur că am luat decizia să vin aici, chiar dacă nu eram foarte pregătită pe partea de tenis. În ultimele luni a fost greu să mă antrenez.

E o mare bucurie să mă întorc pe teren la un turneu atât de mare. Poate că era o decizie mai realistă să revin pe zgură, dar am reacționat la impuls și la emoție. Știu că poate m-am grăbit. M-am aruncat puțin la un nivel foarte înalt, dar nu a fost atât de rău. Paula a jucat la un nivel foarte ridicat și eu am fost destul de aproape. După primele mingi, chiar nu am mai avut emoții și am retrăit meciurile pe care le făceam în trecut.

Am rămas foarte pozitivă și m-am antrenat. Sunt foarte obosită și mă dor toate. După 18 luni în care nu joci un meci oficial, e normal. Mă așteptam să fiu atât de obosită, dar am timp să mă recuperez.

Mi-au plăcut multe lovituri și multe puncte. Am alergat, am scos mingi frumoase. M-a ajutat reverul lung de linie. Am construit cu dreapta destul de bine. Dar m-a lăsat fizicul și n-am mai avut energie. Am făcut greșeli pe care nu trebuia să le fac. Am acceptat și iau lucrurile pozitive!”, i-a declarat Simona Halep, ÎN EXCLUSIVITATE, lui Gabriel Morariu, trimisul special al Digi Sport la Miami.

Halep, pleacă de la Miami cu fruntea sus: ”Mă dor toate!”

Simona Halep a început foarte bine primul meci disputat după o pauză de peste un an și jumătate și a câștigat primul set în fața Paulei Badosa cu 6-1, dar lipsa meciurilor oficiale și ceva dureri la umăr (apărute la finalul setului secund) și-au spus cuvântul, iar jucătoarea din Spania (fostă ocupantă a locului 2 mondial) a obținut victoria și calificarea în turul secund al turneului „WTA 1.000” de la Miami.

Pentru prezența pe tabloul principal de la WTA Miami, Simona Halep va primi un cec în valoare de 23.250 de dolari și 10 puncte în clasamentul mondial de simplu (se află pe locul 1140 în ierarhia Live).

CITEȘTE ȘI

Paula Badosa, prima adversara a Simonei Halep la Miami

Web design © 2024 Știrea ta