Horoscop 2024, marca Dumitru Paraschiv

Horoscop 2024, marca Dumitru Paraschiv. Partea 1

Horoscop 2024, marca Dumitru Paraschiv. Nu aduce anul, ce aduce ceasul! Pardon, horoscopul! Și, fiindcă ne despart doar câteva zile de intrarea în noul an, astrologul și numerologul Dumitru Paraschiv a făcut, pentru Gândul.ro, horoscopul pentru anul 2024.

Carieră, finanțe, în prima parte, dragoste și sănătate, în partea a doua. Patru cadrane ale vieții care te vor bucura sau te vor dezamăgi în 2024. Așadar, semne bune anul are? Hai să vedem ce ne spun previziunile zodiilor pentru carieră și finanțe, cu ce ne mai surprind ele pentru noul an!

Horoscop 2024, marca Dumitru Paraschiv

BERBEC

Horoscop 2024, marca Dumitru Paraschiv

CARIERĂ. Este un an al succesului pe plan profesional, mai ales în carieră, cu șanse de primire de funcții sau avansare administrativă. Mulți vor începe anul cu astfel de beneficii sau le vor obține în perioada ianuarie – martie.

FINANȚE. Dezvoltarea sursei de venit, în principal a salariului, vești bune în acest sens posibil să apară chiar în primul trimestru al anului. Mulți vor începe anul cu o situație financiară favorabilă.

TAUR 

Horoscop 2024, marca Dumitru Paraschiv

CARIERĂ. Doar în unele perioade din acest an va fi favorizat profesional, mai mult prin stabilitatea care se va contura, după rezolvarea unor amânări sau a unor schimbări necesare, dar încă nerealizate. Totuți, lunile Februarie și Martie va aduce multora succes și scopuri atinse.

FINANȚE. Există o oarecare stabilitate financiară, dar sunt posibile și unele restricții. Altfel, ianuarie și ultimul trimestru vor aduce spor financiar și dezvoltare a venitului personal, probabil prin mărire salarială.

GEMENI

Horoscop 2024, marca Dumitru Paraschiv

CARIERĂ.  Siguranță și stabilitate profesională, în special cu referire la carieră și pentru cei care lucrează în medicină, informațiile clasificate, cercetare și domeniul administrativ. Se elimină unele restricții, iar siguranța se conturează și prin schimbările și înnoirile necesare. Începutul anului favorizează contractele și colaborările.

FINANȚE. Oscilații financiare. Lunile ianuarie și februarie vor avantaja câștigul, de exemplu beneficiile din afaceri, contracte și colaborări sau bani dintr-un job secundar, însă de precizat că vor fi și cheltuieli multe. Perioada mai- iunie va fi mai stabilă, cu vești salariale bune.

RAC

Horoscop 2024, marca Dumitru Paraschiv

CARIERĂ. Anul începe favorabil profesional și contractual, iar lunile Februarie și Martie vor favoriza beneficiile financiare și generale din contracte de muncă și din colaborari. Anul 2024 va fi favorabil și foarte important în muncă și mai ales în carieră. Îmbunătățiri profesionale și promovări administrative. Atingere de scopuri. Unii vor fi ajutați de persoane cu statut social important. Situație de stabilitate pentru cei care lucrează în străinătate.

FINANȚE. Vor fi posibile restricții, blocaje sau întârzieri financiare, din cauza unor promisiuni neonorate din partea cuiva sau unei credulități financiare într-o persoană, cel mai probabil o rudă. Situația devine însă mai bună după luna iunie. Finalul lunii ianuarie și lunile februarie, martie, dar mai ales iulie și august vor fi mai favorabile.

LEU

CARIERĂ. Este un an important și foarte favorabil. Anul 2024 aduce dezvoltarea carierei, noroc, succes și spor pe plan profesional. Va crește însă și norma de muncă pentru unii. Un element de noutate sau chiar o schimbare întârziată vor aduce beneficii asupra carierei.

FINANȚE. Apar bani sau vești financiare pozitive chiar de Anul Nou. Pentru unii va fi vorba de eliminarea unor restricții financiare, probabil de tip instituțional. Anul aduce siguranță stabilitate financiară, în general și în special după luna iunie, fiind favorizați cei care beneficiază de bani din acte, cum ar fi contracte de afaceri sau de colaborări, cum ar fi proiecte pentru obținere de bani.

FECIOARĂ

CARIERĂ. Vor fi înnoiri sau transformări. Pentru mulți apare oportunitatea schimbării serviciului, mai ales pentru cei din domenii tehnologice, transporturi și învățământ. Unele oportunități vor presupune munca la distanță. Unii vor alege ei chiar ei să facă o schimbare la job în  2024. Vor fi contracte stabile, posibil pe termen lung pentru cei care lucrează în străinătate, în domeniul universitar și în domeniul juridic.

FINANȚE. Cel puțin primul trimestru al anului 2024 poate însemna unele blocaje sau amânarea unor rezolvări. În general, anul va fi stabil financiar, fiind favorizați cei care lucrează cu acte financiare, inclusiv cu proiecte, dar și cei care lucrează în străinătate sau cu firme și instituții străine. Pentru mulți venitul salarial va crește și este posibil să devină mai sigur.

BALANȚĂ

CARIERĂ. Va fi un an favorabil și important pe plan contractual, cu posibilă îmbunătățire a contractelor de muncă, de afaceri sau de colaborare, cu favorizarea relațiilor de muncă și sociale, dar și cu posibilă susținere profesională de la oameni, instituții sau firme. Serviciu nou, cu salariu mai bun.

FINANȚE. Stabilitate, siguranță, dar pentru mulți și spor pe plan financiar, fiind favorizate beneficiile financiare din acte de colaborare sau dintr-un job secundar.

SCORPION

CARIERĂ. Va fi un an important, poate foarte important pe acest plan, cu siguranță și stabilitate. Va fi o îmbunătățire a situației muncii și a relației cu anturajul de muncă. În acest an, este posibilă cel puțin o realizare, posibil la finalul anului. Anul va fi important pentru cei din instituțiile pentru muncă, dar și pentru medici, cei cu meserii cu uniformă și salopetă, dar și pentru cei care profesează în domeniul tehnologic. Contractele vor fi favorizate și pentru mulți vor fi mai bune.

FINANȚE. Va fi un an al siguranței și stabilității financiare, mai ales salariale, cu posibilă dezvoltare a veniturilor. Începutul anului și începutul verii vor fi perioade financiare bune.

SĂGETĂTOR

CARIERĂ. Unele schimbări, blocaje, amăgiri sau confuzii există și persistă în primele șase luni ale anului. De asemenea, speranța începerii unui nou serviciu sau a unei noi meserii se mână în primele șase luni ale noului an.

Totuși, a doua jumătate a lui 2024 se dovedește a fi foarte favorabilă pentru mulți nativi. Va crește norma de muncă, iar unii vor avea cel puțin două surse de venit. La finalul anului sau la începutul anului 2025 unii vor începe un nou loc de muncă. Finalul anului va aduce îmbunătățirea contractelor de muncă. Se vor înmulți și oportunitățile de lucru de acasă.

FINANȚE. Oscilații financiare. Venitul financiar din activități profesionale va crește. Pentru unii, acest venit va spori din muncă pe plan imobiliar, cum ar fi vânzări sau închirieri. În ianuarie și februarie situația financiară va fi una  favorabilă.

CAPRICORN

CARIERĂ. Stabilitate, succes și, uneori, posibilă nesiguranță. Anul aduce dezvoltarea profesională și parteneriate de succes, dar se recomandă precauție la legalitatea unor acte de muncă sau de colaborare, cu referire la partenerul persoană fizică sau juridică. Luna februarie va aduce rezolvari profesionale și succes. Administrativ anul nu va fi foarte favorabil.

FINANȚE. Va fi un an al siguranței și stabilității materiale, inclusiv financiare, cea mai favorabilă perioadă pentru dezvoltarea financiară fiind primul trimestru. De asemenea, perioada iunie – iulie va fi bună financiar, mai ales ca beneficiu dintr-o colaborare, ori de pe urma unor acte. Se vor face investiții locative și în domeniul imobiliar sau se se vor obține bani ca urmare a unor astfel de vânzări.

VĂRSĂTOR

CARIERĂ. Anul favorizează nativii, mai ales prin ceva nou sau prin transformări care să îi ajute să evolueze. Este posibilă un nou mod de abordare a profesiei sau schimbarea locului de muncă. Anul 2024 va fi unul foarte important în cariera nativilor vărsători. Ultimul trimestru al anului este posibil să aducă unele restricții sau necesarul de noi resurse.

FINANȚE. Stabilitate financiară și o posibilă nouă sursă de venit. Este posibil ca o colaborare sau o afacere să se confrunte cu venituri oscilante, dar și ca nativii vărsător să beneficieze de implicarea unor rude și a unor persoane cu statut important sau cu funcții în instituții importante.

PEȘTI

CARIERĂ. Anul se remarcă favorabil, poate chiar de mare succes pentru unii. Posibile avansări administrative și sporire a statutului social. Succes pe plan socio-profesional. Atingere de obiective profesionale, mai ales pentru cei care lucrează în instituții financiare, de plăți și ale administrației de stat.

Vor spori pentru unii șansele de a munci în domeniul tehnologic, în transporturi și în învățământ și se vor înmulți serviciile care implică deplasările și munca la sau de la distanță. Lucrătorii din transport, mai ales cel de achiziții vor avea noi șanse de muncă, stabilitate pe plan profesional, noi posibile contracte, dar se recomandă precauție, în general, la actele de muncă. În ianuarie este bine să fie rezolvate unele acte profesionale, probabil amânate până acum.

FINANȚE. Anul va fi unul important și favorabil. Se arată siguranță salarială și, în general, stabilitate financiară. Unele obiective financiare vor fi rezolvate chiar la începutul anului și în perioada ianuarie –martie, inclusiv pentru lucrători din transporturi, diplomație, domeniul juridic, învățământul universita, dar și pentru cei din străinătate. Va fi favorabilă și luna aprilie, atunci când poate exista o realizare.

Horoscop 2024. Dumitru Paraschiv este un astrolog și numerolog profesionit din Oradea

Acesta practică Astrologia și Numerologia de peste 16, timp în care a consiliat mii de clienți, din România și din străinătate. De asemenea, în perioada 2008 – 2010 a realizat și prezentat zeci de emisiuni de astrologie la diverse posturi centrale din București și la un post local din Oradea, fiind și invitat la multe emisiuni.

A publicat zeci de articole de specialitate, mai ales în perioada 2007 – 2014, precestind în scris diverse rezultate la alegerile prezidențiale, parlamentare și locale, cum au fost cele din anul 2014. Dumitru Paraschiv este licențiat în istorie și muzică și doctor în istorie, specializat în tematicile informațiilor clasificate și cifrate, diversiunii și propagandei.

A publicat ca jurnalist și editorialist colaborator, pe teme social-politice și istorice în revistele “Historia”, ’’Lumea”, din București, ziarul ’’Crișana’’ din Oradea și săptămânalul ’’Săptămâna românească’’ din Arad.

CITEȘTE ȘI În 2024 vor reveni zborurile directe Bucureşti – New York, după o pauză de 20 de ani

Web design © 2024 Știrea ta