Ionuț Lupescu, chemat de DDB să salveze Dinamo!

Suporterii acționari de la Dinamo, ce fac parte din Programul DDB, au lansat o invitație publică lui Ionuț Lupescu să se alăture clubului în calitate de oficial.

CSA Steaua are prima sansa sa castige actualul sezon din Liga 2, cotata de Unibet cu 2,75, in vreme ce Dinamo beneficiaza de cota 3,00 sa termine in Top 6.

Dinamo se află în insolvență din 2021 și se confruntă cu probleme serioase, după ce planul de reorganizare a clubului a fost respins de către instanță. Dacă planul de reorganizare era aprobat, iar datoriile clubului erau micșorate la 2,5 milioane de euro, de la aproximativ 8 milioane de euro cât sunt în prezent.

În acest context, Ionuț Lupescu este chemat să i se alăture lui Dinamo acum și să o ajute să depășească momentul critic pe care îl traversează.

„De câțiva ani buni, Dinamo este într-o continuă luptă petru supraviețuire. În această luptă, cu un Dinamo epuizat și supt de toate resursele, multe căpușe au găsit un moment oportun pentru a mai suge din corpul și așa slăbit tot ce se mai putea suge.

S-au luptat hienele și pentru măduva din oase în timp ce pozau în adevărați dinamoviști. A fost multă miere în vorbe, dar și mai mult venin în fapte (…).

Cu toate astea, noi ne-am asigurat că Dinamo trăiește, respiră, ba chiar dă semne că poate renaște. În schimb, Ionuț Lupescu a ales să ne scoată țapi ispășitori în mod public!

Cu toate acestea, nu îl contrazicem. Îl considerăm în continuare un dinamovist adevărat de la care avem multe de învățat. De aceea, profităm de această ocazie și îl invităm în mod oficial, deschis și public să vină să conducă destinele clubului Dinamo din poziția de Director Executiv.

Pe teren am văzut ce poate și îl vom respecta pentru acest lucru toată viața. Acum e timpul să vină să ajute Dinamo să redevină acea echipă puternică din anii ’90-2000 unde Ionuț Lupescu făcea legea la mijlocul terenului.

Astfel, biroul este pregătit, iar Ionuț Lupescu are 2 variante:

1. Să rămână acel jucător care a fermecat generații întregi de câini cu magia sa, dar care a fost alături de Dinamo când aceasta era o forță.

2. Să vină acum, când Dinamo este la greu și să lupte alături de cei care îi cântau numele acum 20 de ani să arate că este cu adevărat un idol, iar numele său să fie direct legat de renașterea echipei.

Invitația este deschisă, iar noi îl așteptăm cu brațele deschise ca să ‘LE ARĂTĂM ĂSTORA CE ÎNSEAMĂ DINAMO ‘!„, au scris cei de la PCH, pe Facebook.

Campionatul Ligii 2 se va relua în ultimul weekend al lunii februarie, iar Dinamo, clasată pe locul 8, cu 24 de puncte, va întâlni Unirea Constanța pe teren propriu.

Web design © 2024 Știrea ta