Arpad Paszkany si Antonela Patrut

Iubita lui Paszkany șochează o lume întreagă. De la chelneriță și centralistă, via „Insula iubirii”, la întâlnirea cu Trump jr

Arpad Paszkany (52 de ani), fostul patron al lui CFR Cluj, a divorțat de Anamaria Feher (32 de ani), iar acum se află într-o relație cu Antonela Pătruț (28 de ani).

Arpad Paszkany și Anamaria Feher s-au despărțit la finalul anului 2023, după o căsnicie de șapte ani.

Câteva luni mai târziu, în aprilie, de „Ziua Îndrăgostiţilor”, Antonela Pătruț a făcut publică relația cu Arpad Paszkany, după o fotografie postată pe rețelele sociale, alături de un mesaj elocvent: ”Iubirea mea”, a scris femeia, alături de imaginea postată cu fostul patron de la CFR Cluj.

Imediat, Pătruț a dezvăluit cum a fost cucerită de omul de afaceri, care locuiește în Budapesta, și au ajuns să formeze un cuplu.

”Ne-am cunoscut printr-un prieten la începutul lunii februarie și ne-am întâlnit prima dată față în față pe 14 februarie într-un cadru foarte romantic.

A venit să mă ia cu avionul din București și am mers câteva zile în Malta unde ne-am cunoscut mai bine și practic de atunci suntem aproape non-stop împreună.

Iubitul meu m-a cucerit prin faptul că ia mereu inițiativă și este un bărbat foarte cald și bun…ceea ce pe mine mă atrage foarte mult”, a povestit Antonela Pătruț, potrivit Click.

Antonela Pătruț, chelneriță în Italia și centralistă într-un call center, apoi ispită la „Insula iubirii”

Antonela Pătruț și-a petrecut o bună parte din viață departe de România. Concret, după cea mama ei a divorțat, cele două au plecat împreună în Italia. Pe atunci, Antonela avea doar 9 ani. În Peninsulă, mama ei a început să lucreze ca bucătăreasă, în timp ce ea a devenit chelneriță imediat cum a putut intra în câmpul muncii.

Potrivit Cancan.ro, tânăra născută în Călărași a muncit inițial într-un restaurant din Florența, însă ulterior s-a mutat împreună cu mama ei în Napoli, unde și-au deschis o mică afacere.

Din nefericire, businessul pe care l-au început în Napoli nu a avut parte de succes și a fost închis după o scurtă perioadă de timp. Ulterior, atât ea, cât și mama ei, s-au întors în România și au luat-o de jos.

Conform sursei, Antonela Pătruț s-a angajat pe funcția de centralistă într-un call center și a început să fie atentă după potențiale alte oportunități.

În 2022, Antonela a participat in cadrul emisiunii „Insula iubirii, ca ispită, din dorinţa de a descoperi oameni noi şi totodată pentru a vedea dacă mai există relaţii solide într-o lume destul de superficială” arăta Antena 1 într-un comunicat emis la vremea respectivă, iar Antonela declara: „Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta. Mi-aș dori să ajung să cunosc băieții și să mă îndrăgostesc, de ce nu, de unul dintre ei”.

Antonela nu a reușit să-i cucerească pe concurenți și aceștia au votat să fie eliminată.

CITEȘTE ȘI ASIA EXPRESS 2024. CINE SUNT CONCURENȚII SEZONULUI 7 – „DRUMUL ZEILOR”

Antonela Pătruț a mai apărut la tv și cu altă ocazie, cazul său fiind prezentat la Acces Direct. Tânără a dezvăluit atunci că o colegă de apartament i-ar fi furat bijuterii de peste 15.000 de euro.

Însă prima apariție televizată a bifat-o în 2016, la „Chefi la cuțite”. Ea nu le-a gătit juraților, ci și-a susținut mama. Carmen Ioniță, care s-a recomandat ca fiind proprietara unui restaurant în Florența, le-a pregătit celor trei jurați o rețetă de tiramisu și trecut în etapa următoare. Câteva secvențe o surprind și pe Antonela Pătruț, o tânără simplă pe atunci, machiată discret, fără intervenții de ordin estetic.

De Paște, milionarul Paszkany nu s-a uitat la bani și a cumpărat un cadou fabulos pentru iubita sa. Antonela a primit un bolid de lux, un Mercedes AMG GLE Coupe, care are un preț de pornire de 110.000 de euro.

Antonela le-a arătat imediat fanilor săi ce cadou a primit. „A venit iepurașul!”, a fost mesajul postat de cea care este răsfățată încontinuu de cunoscutul milionar. Cei doi au făcut și mai multe poze în fața bolidului care are nevoie de 3.9 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Paszkany si Pătruț s-au întâlnit cu Donald Trump Jr la Hilton Budapesta

Recent, Arpad Paszkany și Antoanela Pătruț, iubita sa, s-au afișat alături de un personaj celebru în politica conservatoare americană, fiul candidatului republican la președinție Donald Trump.

Copilul cel mare al fostului președinte al SUA a sosit joi, 14 iunie, la Budapesta, la o invitație din partea Camerei de Comerț și Industrie din Budapesta. Acolo, s-a întâlnit cu prim-ministrul Viktor Orbán și a susținut o conferință intitulată „Lumea conform lui Donald Trump Jr”, notează The Independent.

Pe Instagram-ul Antonelei Pătruț, aceasta a publicat diferite imagini în care Arpad Paszkany, fostul finanțator de la CFR Cluj, apare discutând cu Donald Trump Junior. Cei 3 au făcut și o poză.

Arpad Paszkany, patron la CFR Cluj din 2022 până în 2014

CFR Cluj a devenit o echipă foarte importantă în perioada în care a fost patronat de Arpad Paszkany. Omul de afaceri a preluat-o pe CFR când era în Divizia C, în anul 2002, iar de atunci clubul a câştigat 8 trofee, de 3 ori campionatul (2007-2008, 2009-2010, 2011-2012), de trei ori Cupa României (2007-2008, 2008-2009, 2009-2010) şi de două ori Supercupa României (2009, 2010).

Paszkany a cedat clubul la începutul anului 2014, când CFR Cluj era în insolvență.

CITEȘTE ȘI BRITNEY SPEARS I-A CERUT SCUZE LUI JUSTIN TIMBERLAKE, DUPĂ DEZVĂLUIRILE DIN CARTEA SA „FEMEIA DIN MINE”

Web design © 2024 Știrea ta