Britney Spears i-a cerut scuze lui Justin Timberlake

Britney Spears și Justin Timberlake – Getty Images

Britney Spears i-a cerut scuze lui Justin Timberlake, după dezvăluirile din cartea sa „Femeia din Mine”

Britney Spears i-a cerut scuze lui Justin Timberlake pentru comentariile făcute în cartea sa de memorii, insistând că „îi pare foarte rău”.

Artista pop a revenit pe rețelele de socializare pentru a distribui o nouă postare, cerându-și scuze pentru orice supărare sau ofensă pe care a provocat-o din cauza cărții ei The Woman In Me (Femeia din Mine).

Lansată în octombrie, cartea de 275 de pagini o prezintă pe Spears împărtășind câteva secrete despre viața ei personală, carieră și familie.

Britney Spears i-a cerut scuze lui Justin Timberlake

În carte, Spears a vorbit deschis și despre relația ei complicată cu cântărețul Justin Timberlake – inclusiv recunoscând că a făcut un avort în timp ce se întâlnea cu fosta vedetă NSYNC.

„Vreau să îmi cer scuze pentru unele dintre lucrurile despre care am scris în cartea mea”, a scris Spears pe Instagram duminică seara (28 ianuarie). „Dacă am jignit pe vreunul dintre oamenii la care țin cu adevărat, îmi pare foarte rău.”

Postarea a fost distribuită sub un videoclip cu Timberlake în timpul unui segment recent de la The Tonight Show, cu Jimmy Fallon și, de asemenea, a împărtășit laude pentru cea mai recentă piesă a cântărețului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Tonight Show (@fallontonight)

„Voiam să spun, de asemenea, că sunt îndrăgostit de noua melodie a lui Justin Timberlake, „Egoist”, este atât de bună și cum de de fiecare dată când îi văd pe Justin și Jimmy împreună, râd atât de tare ???” a scris Britney Spears, lăudând și o altă melodie nouă, „Sfințit”.

Ciudat este că de când a distribuit actualizarea, cântăreața și-a făcut privat contul de Instagram.

Britney Spears i-a cerut scuze lui Justin Timberlake
Britney Spears și Justin Timberlake

Spears avea 17 ani când a început să se întâlnească cu Timberlake. Relația a apărut în 1999, după ce s-au întâlnit la Mickey Mouse Club, care a văzut și apariții ale viitoarelor vedete, inclusiv Christina Aguilera și Ryan Gosling. Au rămas împreună până în 2002.

În memoriile sale, Spears a spus că sarcina lor a fost o „surpriză” și a insinuat că atitudinea lui Timberlake față de descoperire a jucat un rol major în decizia de a avorta.

„Pentru mine, nu a fost o tragedie. Dar Justin cu siguranță nu a fost mulțumit de sarcină. El a spus că nu suntem pregătiți să avem un copil în viața noastră, că suntem mult prea tineri”, a scris Britney Spears. „Dacă ar fi fost lăsat în seama mea, nu aș fi făcut-o niciodată.”

Ea a descris, de asemenea, avortul ca fiind „unul dintre cele mai dureroase lucruri pe care le-am experimentat vreodată în viața mea”.

Britney Spears s-a despărțit de Justin Timberlake la propunerea lui

Cei doi au rămas împreună încă doi ani după aceea, iar când s-au despărțit, Spears a dezvăluit că despărțirea a fost inițiată printr-un mesaj text de la Timberlake. Oferind detalii despre despărțire în carte, Spears a amintit și că a fost considerată de mass-media „o curvă care a frânt inima băiatului de aur al Americii”.

În altă ordine de idei, săptămâna trecută Timberlake și-a anunțat noul album „Everything I Thought It Was”. Piesa principală „Selfish” a marcat prima sa lansare solo în peste cinci ani.

Mai mult, Timberlake și-a anunțat recent turneul din SUA „Forget The World” din 2024, marcând primul său șir de concerte live în următorii cinci ani.

CITEȘTE ȘI

MADONNA, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE DOI FANI PENTRU „PRACTICI COMERCIALE INCORECTE, NELOIALE ŞI/SAU ÎNŞELĂTOARE”

Web design © 2024 Știrea ta