Britney Spears pune punctul pe „i”, după ce și-a lansat cartea

Britney Spears pune punctul pe „i”, după ce și-a lansat cartea

Britney Spears, 42 de ani, a accesat, miercuri, contul personal de Instagram, pentru a respinge recentele informații din presă conform cărora înregistrează un nou album.

„Doar ca să fim clari, majoritatea știrilor sunt gunoaie! Ei tot spun că apelez la oameni aleatori pentru a face un nou album… Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală!”, a postat câștigătoarea unui premiu Grammy, în 2005.

„Când scriu, scriu pentru distracție sau scriu pentru alți oameni!!! Pentru aceia dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine… Am scris peste 20 de cântece pentru alții oameni în ultimii doi ani!!!”, a mai precizat Spears.

Britney a adăugat: „Sunt un ghostwriter și sincer mă ​​bucur de asta!!! Oamenii spun, de asemenea, că CARTEA MEA A FOST EMISĂ ILEGAL FĂRĂ APROBAREA MEA și asta estre departe de adevăr… ați citit știrile în aceste zile ??? Sunt atât de IUBITĂ și binecuvântată!!!”

CITEȘTE ȘI Snoop Dogg, în echipa NBC pentru JO 2024: „Pace și iubire olimpică”

Britney Spears pune punctul pe i, după ce și-a lansat cartea

Britney Spears a lansat cartea „Femeia din Mine”

Britney Spears a lansat, pe 24 octombrie 2023, o carte intitulată „Femeia din Mine” (283 de pagini). În această mărturie foarte așteptată, artista își reglează conturile și aruncă o privire retrospectivă asupra celor treisprezece ani pe care i-a petrecut sub tutela impusă de tatăl său.

„Nu am scris această carte cu intenția de a insulta pe cineva! Acesta este trecutul”, a scris Britney, pe Instagram, ulterior lansării.

Pe parcursul celor aproape 300 de pagini, cântăreața povestește cum această tutelă impusă de tatăl ei – cu susținerea mamei și surorii sale – a frânt „femeia din ea”.

Povestea începe cu copilăria sa. Ea vorbește despre stigmatul de a „crește în sărăcie” cu un tată alcoolic, care teroriza familia. „Dezacordul nu era tolerat”, se arată în carte.

Britney Spears pune punctul pe i, după ce și-a lansat cartea

Ea aduce în discuție și povestea bunicii sale din partea tatălui, Jean, pe care soțul ei a internat-o și care s-a sinucis pe mormântul bebelușului ei, care a murit la doar trei zile de la naștere.

Cântăreața se simte apropiată de această femeie, pe care nu a cunoscut-o niciodată, dar despre care i se spune că îi seamănă. Această conexiune se intensifică și mai mult când ea este internată cu forța și tratată cu litiu, la rândul ei.

Înainte de acest episod, la vârsta de 11 ani, Britney a urmat cursuri de dans în New York, ajungând „să nu aibă nici măcar o clipă pentru a fi copil”, după cum scrie ea.

Britney a dezvăluit că Justin Timberlake a pus-o să facă avort acasă

Artista a obținut notorietatea cu „Baby One More Time”, apoi a început cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, când a trăit cu cântărețul Justin Timberlake. Ceea ce nu se știa era că a rămas însărcinată și a avortat, cu regret.

„Era important ca nimeni să nu afle despre sarcină sau avort, iar asta însemna să rezolvăm totul acasă. Voiam o anestezie, voiam să merg la doctor. Eram așa speriată. Mă temeam că o să mor.

Nu am cuvinte să spun cât m-a durut. Am căzut în genunchi și m-am rezemat de toaletă și așa am rămas mult timp – unul dintre cele mai atroce lucruri pe care le-am trăit vreodată. Justin a venit în baie și a stat lângă mine pe podea. La un moment dat, s-a gândit că poate muzica o să mă ajute, așa că și-a adus chitara și a început să-mi cânte.

Eu am continuat să plâng până când s-a terminat totul. A durat câteva ore și nu-mi amintesc cum s-a sfârșit, însă 20 de ani mai târziu nu am uitat încă durerea și frica pe care am simțit-o”, a povestit Britney Spears în cartea ei.

Cartea lui Britney Spears „Femeia din mine” a fost premiată în cadrul Goodreads Choice Awards 2023, eveniment care a avut loc pe 7 decembrie. Autobiografia cântăreței, care e lansată și în România de editura Bookzone, la categoria Best Memoir & Autobiography, a avut mare succes în rândul publicului.

Spears a obținut 15 milioane de dolari de la Gallery Books, o editură a lui Simon & Schuster, care a achiziționat memoriile într-un război al licitațiilor.

CITEȘTE ȘI Prima reacție a lui Ian Ziering, după bătaia încasată în LA

Web design © 2024 Știrea ta