Snoop Dogg, în echipa NBC pentru JO 2024

Snoop Dogg, în echipa NBC pentru JO 2024: „Pace și iubire olimpică”

Snoop Dogg, celebrul rapperul american, a anunţat că s-a alăturat echipei de comentatori şi consultanţi a NBC, difuzorul american al Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

„Am crescut urmarind Jocurile Olimpice si sunt incantat sa vad cum atletii incredibili duc performantele de exceptie la Paris. Este o celebrare a indemanarii, a dedicarii si a cautarii maretiei”, a declarat Snoop Dogg intr-un comunicat.

Evident că declarațiile sale și-au păstrat nota senzaționalistă și ironică: „Vom avea parte de niște competiții uimitoare și, bineînțeles, voi aduce stilul Snoop în acest amestec. Vor fi cele mai epice Jocuri Olimpice din toate timpurile, așa că rămâneți cu ochii în patru. Haideți să ridicam paharul, să sărbătorim și să facem aceste jocuri de neuitat, să afumăm competiția, iar cei mai buni să stralucească precum aurul. Pace și iubire olimpică.”

Snoop Dogg, în echipa NBC pentru JO 2024

Snoop Dogg, 52 de ani, a apărut într-un videoclip promoțional „Snoop Year’s Eve” alături de sportivii americani Suni Lee (gimnastică), A’ja Wilson (baschet), Jagger Eaton (skateboarding) și Kelly Cheng și Sara Hughes (volei pe plajă), cu care a discutat despre Jocurile Olimpice.

Snoop Dogg, în echipa NBC pentru JO 2024

„Pe toată durata Jocurilor, Snoop va fi în conversație cu Mike Tirico, gazda Jocurilor Olimpice de la NBC, aducând perspectiva sa unică asupra a ceea ce se întâmplă la Paris unei audiențe largi de americani în prime-time. El va explora reperele emblematice ale orașului, va asista la competițiile și evenimentele olimpice și va vizita atleții, prietenii și familiile lor”, a explicat NBC într-un comunicat de presă, adăugând că va utiliza acest conţinut pentru a genera zilnic „Olympic Primetime Show”.

Nu este pentru prima dată când Snoop Dogg participă în această calitate la JO. Rapperul a mai fost invitat la JO 2021, unde a comentat evenimentul, în special în compania actorului şi comediantului Kevin Hart.

„Snoop este deja un comentator medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, generând zeci de milioane de vizualizări pentru comentariul său la Peacock din timpul concursului de dresaj de la Jocurile Olimpice de la Tokyo”, a spus și Molly Solomon, producător executiv și presedinte al NBC Olympics Production.

”Aceasta performanță i-a adus lui Snoop un post de corespondent special la Paris. Nu știm ce se va întâmpla în fiecare zi, dar știm că va adăuga perspectiva sa unică la emisiunea noastră olimpică de maximă audiență”, a mai spus Solomon.

Snoop Dogg a anunțat că renunță la fumat

În luna noiembrie 2023, Snoop Dogg, al cărui nume real este Calvin Broadus, a uimit internetul când i-a anunțat pe cei 83 de milioane de urmăritori de pe Instagram că renunță la fumat.

„După multe considerații și discuții cu familia mea, am decis să renunț la fumat”, a scris el într-o postare alături de o fotografie în alb și negru cu el. „Vă rog să-mi respectați intimitatea în acest moment”.

Se pare că Snoop Dogg nu se referea la acel tip de fum. Într-un anunț făcut ulterior, el a clarificat faptul că se asociază cu o marcă, devenind „fumătorul” oficial al brandului.

„Îmi place un foc bun afară, dar fumul era prea mult. Solo Stove a reparat focul și a eliminat fumul. Au schimbat jocul și acum sunt încântat să răspândesc dragostea și să stau la căldură cu prietenii și familia mea”, a scris rapperul pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI CU CÂT S-A VÂNDUT O MASCĂ RARĂ, CUMPĂRATĂ PE NIMIC. TRIBUNALUL A DECIS TOTUL

Web design © 2024 Știrea ta