Prima reacție a lui Ian Ziering, după bătaia încasată în LA

Ian Ziering și-a asigurat fanii că este „complet nevătămat”, după bătaia de stradă pe care a încasat-o, în ultima zi din 2023, în Los Angeles.

Starul din Beverly Hills 90210 a coborât din propria mașină, pe Hollywood Boulevard, și a bruscat o persoană ce se afla pe o minibicicletă electrică, în timp ce aștepta în trafic. Imediat, actorul de 59 de ani a fost înconjurat de alte 4 persoane, care l-au luat la pumni și picioare.

Potrivit imaginilor video obținute de TMZ, Ziering a reșit să fugă de partea cealaltă a bulevardului, cu bătăușii în cârca sa, iar mai târziu și-a consolat fiica supărată, Mia, de 12 ani, care se afla în mașina lui în acel moment.

Prima reacție a lui Ian Ziering, după bătaia încasată în LA

„În timp ce eram blocat în trafic, mașina mea a fost abordată agresiv de unul dintre acești motocicliști, ducând la o confruntare tulburătoare. În încercarea de a evalua orice daune, am ieșit din mașină. Această acțiune, din păcate, s-a transformat într-o altercație fizică, pe care am gestionat-o pentru a mă proteja”, a scris el, oferind context pentru materialul video.

„Sunt ușurat să va informez că fiica mea și cu mine suntem amândoi complet nevătămați, dar incidentul m-a lăsat profund îngrijorat de îndrăzneala tot mai mare a unor astfel de grupuri, care perturbă siguranța și pacea publică”, a continuat actorul.

Ziering a mai scris că este „inacceptabil” ca grupurile de motocicliști să se poată „angaja în mod liber” în acte de „huliganism” și a cerut autorităților să facă mai mult pentru a preveni astfel de incidente.

„Sunt recunoscător pentru sprijinul familiei, prietenilor și fanilor mei în acest timp. Există astfel de momente provocatoare când puterea și unitatea comunității noastre sunt cele mai vitale. La mulți ani!”, și-a încheiat Ian Ziering postarea.

Prima reacție a lui Ian Ziering, după bătaia încasată în LA

Potrivit TMZ, un raport oficial a fost depus la poliție și o anchetă este în desfășurare. Încă nu au fost efectuate arestări.

CITEȘTE ȘI Horoscop 2024, marca Dumitru Paraschiv. Partea 2

CITEȘTE ȘI Horoscop 2024, marca Dumitru Paraschiv. Partea 1

Web design © 2024 Știrea ta