Ian Ziering, luat la omor pe Hollywood Boulevard din LA

Bătaie ca-n „Șapte păcate” în Los Angeles. Ian Ziering, atacat pe Hollywood Boulevard. VIDEO

Ian Ziering, 59 de ani, una dintre vedetele serialului „Beverly Hills, 90210”, a fost implicat duminică, 31 decembrie, într-o bătaie de stradă cu 4-5 motocicliști, pe Hollywood Boulevard din Los Angeles, relatează TMZ.

Potrivit sursei, care a obținut filmarea, mașina pe care o conducea Ziering ar fi putut să fie lovită, înainte ca altercația să devină violentă. Cert este că actorul a fost primul care a îmbrâncit pe unul dintre motociliști. Imediat, alți motocicliști au apărut în jurul actorului, în timp ce 4 dintre aceștia, printre care o femeie, l-au înconjurat și i-au cărat pumni în cap.

Ian Ziering, luat la omor pe Hollywood Boulevard din LA

Pe filmare se vede cum Ziering reușeste să traverseze bulevardul, cu doi agresori în spate, și să fugă pe Hollywood Walk of Fame.

Cu toate că imaginile erau socate, nimeni nu a intervenit să-l ajute pe actor. Poliția nu a fost chemată la fața locului, a notat New York Post, iar Ziering nu a oferit nicio reacție despre incident, nici măcar pe rețele lui de socializare.

Ian Ziering, luat la omor pe Hollywood Boulevard din LA
Ian Ziering, atacat de mai mulți motocicliști

Ziering a fost căsătorit cu modelul Playboy Nikki Schieler, din 1997 până în 2002. În 2010, actorul s-a recăsătorit cu Erin Ludwig. Cuplul a divorțat toamna trecută. Cei doi au două fiice, Mia Loren, 12 ani, și Penna Mae, 10 ani.

CITEȘTE ȘI ACTRIȚĂ CELEBRĂ LA HOLLYWOOD, PĂRĂSITĂ DE IMPRESAR DUPĂ O POZIȚIE PRO-PALESTINA

Web design © 2024 Știrea ta