Madonna, dată în judecată de doi fani!

Madonna, dată în judecată de doi fani pentru „practici comerciale incorecte, neloiale şi/sau înşelătoare”

Madonna a fost dată în judecată de doi fani din New York, pentru că și-a susținut concertul mai târziu decât era programat, iar a doua zi cei doi au fost nevoiți să se trezească devreme pentru a merge la lucru, relatează BBC.

Michael Fellows din Brooklyn și Jonathan Hadden din Bronx au cumpărat bilete pentru concertul din 13 decembrie al Madonnei, care a avut loc la Barclays Center din New York, în cadrul turneului „Celebration”.

Spectacolul era programat de la ora 20:30, dar Madonna a urcat pe scenă după ora 22:45, iar bărbații au spus că, după concertul care s-a încheiat la ora 1 dimineața, au avut probleme în a găsi transport public sau privat şi au plătit mult mai mult pentru a ajunge acasă.

În plus, cei doi fani s-au plâns că spectacolul a avut loc în timpul săptămânii și au trebuit „să se trezească devreme pentru a merge la muncă și/sau a avea grijă de responsabilitățile lor în familie a doua zi”.

Madonna, dată în judecată de doi fani!

Madonna, dată în judecată de doi fani pentru „practici comerciale incorecte, neloiale şi/sau înşelătoare”

Fellows şi Hadden o acuză pe Madonna, Barclays Center şi promotorul turneului Live Nation de „practici comerciale incorecte, neloiale şi/sau înşelătoare” pentru întârzierea orei de începere a concertului, ceea ce, potrivit celor doi, constituie o încălcare a contractului şi „un exerciţiu gratuit de publicitate falsă”. Acţiunea în instanţă urmăreşte să obţină statutul de acţiune colectivă pentru participanţii la alte spectacole din cadrul turneului „Celebration” care au început cu întârziere.

Întârzierile nu sunt neobişnuite în lumea muzicii live. Madonna însăşi s-a confruntat cu procese similare: în 2019, când un fan din Florida a susţinut că întârzierea ei în turneul „Madame X” a reprezentat o încălcare a contractului; şi din nou în 2020, într-un proces intentat de doi spectatori ai concertului din New York. Ambele procese au fost ulterior respinse în mod voluntar.

Actualul turneu „Celebration” al Madonnei a fost reprogramat din iulie, după ce cântăreaţa a fost spitalizată din cauza unei infecţii. Turneul continuă până în aprilie.

Turneul Celebration este o afacere de familie. A fost sold-out și a conținut cele mai mari hituri, incluzând peste 40 de cântece din cariera Madonnei, pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare a single-ului ei, Holiday, cântând în locații precum SUA, Canada și Europa.

CITEȘTE ȘI BRITNEY SPEARS PUNE PUNCTUL PE „I”, DUPĂ CE ȘI-A LANSAT CARTEA

Web design © 2024 Știrea ta