Muscel Auto Show

Muscel Auto Show a ajuns la a 3-a ediție. Află totul despre spectacolul auto

Cea de-a treia ediție a Muscel Auto Show va avea loc în perioada 29-30 iunie 2024. Acesta editie, desfășurată pe parcursul a două zile, promite să ofere pasionaților de mașini și de adrenalină momente de neuitat.

Muscel Auto Show a devenit rapid o traditie, reunind entuziaști auto, profesioniști din industrie și publicul larg într-o atmosferă plină de adrenalină și entuziasm. Fiecare ediție aduce ceva nou și captivant, consolidându-și reputația de spectacol auto.

Muscel Auto Show a ajuns la a treia ediție

Prima zi a evenimentului va debuta cu o impresionantă expoziție de mașini, unde participanții vor avea ocazia să admire vehicule de toate tipurile, de la mașini clasice la modele de ultimă generație. Pe lângă expoziție, sâmbăta va fi dedicată și diverselor concursuri pentru cei înscriși, oferind șansa tuturor pasionaților să-și demonstreze abilitățile și să câștige premii atractive.

Seara, cortina se va ridica pentru un festival de muzică cu DJ live, creând o atmosferă vibrantă și energică pentru toți participanții.

Muscel Auto Show a ajuns la a treia ediție
Muscel Auto Show

Cea de-a doua zi de la Muscel Auto Show 2024 va începe în forță cu show-ul principal de drift, un spectacol de îndemânare și precizie care va ține publicul cu sufletul la gură. Drifteri experimentați vor demonstra manevre spectaculoase și tehnici de control al mașinii la limită.

Evenimentul se va încheia cu ceremonia de premiere, unde cei mai buni participanți vor fi răsplătiți pentru performanțele lor remarcabile. Aceasta va fi o ocazie de a celebra talentul și pasiunea tuturor celor implicați în acest eveniment extraordinar.

Toate aceste informatii le puteti gasi pe site-ul evenimentului (www.muscelautoshow.ro) cat si pe instagram (@muscel_auto_show)

CITEȘTE ȘI Simone Tempestini se impune în Raliul Maramureșului. Gîrtofan jr. se menține lider la general

Muscel Auto Show a ajuns la a treia ediție.

Web design © 2024 Știrea ta