Simone Tempestini se impune în Raliul Maramureșului.

Simone Tempestini. Foto – Balázs Attila

Simone Tempestini se impune în Raliul Maramureșului. Gîrtofan jr. se menține lider la general

Simone Tempestini, secondat de Sergiu Itu, au câștigat Raliul Maramuresului 2024, a treia etapă a sezonului 2024 din Campionatul Național de Raliuri Betano.

Este cea de-a treia victorie pentru Tempestini în Raliul Maramureșului, care a revenit în circuitul intern în 2021, după o pauză de 14 ani, și a doua victorie stagională pentru echipajul clujean, după cea din Argeș.

La capătul celor 9 probe speciale de concurs parcurse, Tempestini și Itu, campionii în exercițiu, la bordul unui Porsche 997 RGT, au fost cronometrați cu un timp total de o ora, 12 minute si 23 secunde, clujenii câștigînd 4 probe speciale desfășurate.

Pe locul secund s-a clasat echipajul format din Andrei Gîrtofan și Doru Vraja, care se menține în fruntea clasamentul general, pentru doar două puncte în plus față de Tempestini/Itu, în vreme ce echipajul bulgar Martin Surilov/Zdravkov Zdravko a completat podiumul.

Simone Tempestini se impune în Raliul Maramureșului.
Simone Tempestini. Foto – Balázs Attila

Ediția a 3-a a Raliului Maramureșului s-a desfășurat sub deviza ”Am fost ș-om fi!”, o readucere aminte a faptului că raliul are o bogată istorie în județul Maramureș, dar și o promisiune a organizatorilor că vot fi mereu alături de sportivii maramureșeni, dar și de minunatul public amator de sporturi cu motor.

Urmatoarea etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano 2024 va avea loc în perioada 21-23 iunie, atunci când se va desfășura Raliul Clujului, tot pe asfalt.

CITEȘTE ȘI

SIMONE TEMPESTINI CÂȘTIGĂ RALIUL ARGEȘULUI PENTRU A 5-A OARĂ. ANDREI GIRTOFAN, NOUL LIDER LA GENERAL

RAUL BADIU CÂSTIGĂ RALIUL HARGHITEI, PRIMA ETAPĂ A SEZONULUI 2024 DIN CNR BETANO

Web design © 2024 Știrea ta