Mircea Rednic a suferit un infarct și a fost operat

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul echipei UTA, a suferit un infarct și a fost operat în cursul zilei de miercuri.

Tehnicianul  a avut probleme în timpul meciului cu FCSB, câștigat de UTA, cu 2-1, dar și în următoarele zile.

Astfel, el a luat hotărârea să efectueze un control de specialitate, iar medicii i-au spus că trebuie operat de urgență, ceea ce s-a și întâmplat în cursul zilei de miercuri.

„Mulțumim lui Dumnezeu că Mircea e bine. Am discutat cu el în urma cu câteva minute. Intervenția a avut loc în jurul prânzului.

Totul a început în prima repriză cu FCSB, iar la pauză s-a simțit rău. Începuse să aibă dureri în piept. Și-a mai revenit, iar victoria l-a făcut să treacă pentru moment peste aceste probleme. Dar, apoi s-a simțit din nou rău și a făcut un infarct. Acum, i s-a montat un stent. Am vorbit cu el după operație și mi-a spus că în două săptămâni vrea să treacă din nou la treabă.

De echipă se vor ocupa secunzii săi”, a declarat conducătorul de la UTA, Alexandru Meszar, pentru ProSport.

Intervenția chirurgicală a avut loc miercuri, în jurul prânzului, la un spital din Arad.

UTA a învins-o luni pe FCSB cu 2-1, meci în care antrenorul Mircea Rednic a fost pe parcursul tuturor celor 90 de minute pe banca tehnică a gazdelor.

Comunicatul remis de UTA, după ce Mircea Rednic a suferit un infarct

UTA a reacționat, prin intermediul rețelelor de socializare, după ce antrenorul principal Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic și a fost operat de urgență la Arad.

Conducerea „bătrânei doamne” a transmis că tehnicianul va fi nevoit să ia o pauză de aproximativ o săptămână de la fotbal.

„Multă sănătate, Mircea Rednic!

În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi (n.r. miercuri), în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, se arată în comunicatul remis de UTA.

Mircea Rednic a suferit un infarct și a fost operat
Mircea Rednic a suferit un infarct și a fost operat

Ce a spus Mircea Rednic, după UTA – FCSB 2-1

”E fericire mare. Așteptam victoria asta, mai ales că vine după o perioadă mai grea. Ne-am pornit mai greu, am pierdut multe puncte pe greșelile noastre.

Am început prost, dar mi-a plăcut reacția echipei. Am avut situații, am pus presiune pe apărarea lor, știam că e punctul lor vulnerabil, a venit și golul, apoi am gestionat bine.

La atmosfera care a fost, n-ai cum să nu reacționezi, incredibil a fost. Le mulțumesc suporterilor, că era un moment, așa, cu tensiune în oraș.

Așa e când joci cu cel mai bun, că trebuie să recunoaștem, nu sunt pe primul loc întâmplător, au un lot foarte bun.

Eu zic că a fost un arbitraj bun. Grupul merită această victorie, lumea o să fie mai mulțumită.

N-a fost ușor, au fost multe schimbări. E nevoie de timp, încă e nevoie de timp, mai avem mult de lucrat.

Am avut și puțin noroc. E o victorie, nu zic meritată, dar muncită. Chiar îmi felicit jucătorii. Aveam nevoie ca de aer de această victorie pentru liniște”, a declarat Mircea Rednic, luni, după meciul câștigat cu FCSB.

CITEȘTE ȘI Paul Georgescu, primul român care detine „Original Triple Crown”

Web design © 2024 Știrea ta