NFL: Minnesota Vikings castiga divizia si revine in play-off reusind cel mai mare comeback din istorie

Minnesota Vikings a revenit in playoff-ul NFL, cucerind, sambata, titlul NFC North, in mod istoric, dupa cea a invins, in prelungiri, pe Indianapolis Colts, scor 39-36.

In acest moment, Minnesota Vikings a devenit a 7-a favorita la castigarea Superbowl 2023, cota 23.00, la Unibet, dupa Buffalo Bills, cota 4.50, si Kansas City Chiefs, cota 5.50.

Vikingii au revenit de la un deficit de 33 de puncte la pauza, perioada in care nu au reusit sa modifice tabela in dreptul lor. In urmatoarele doua sferturi, echipa pregatita de Kevin O’Connell a mai incasat 3 puncte, dar a reusit sa egaleze miraculos.

La 36-36, cei de la Vikings au transformat un field goal (3 puncte) prin Greg Joseph de la 40 de yarzi, aproape de jumatatea terenului, cu doar trei secunde ramase din prelungiri si au pus punct unui meci uluitor.

Astfel, revenirea ce la -33 de puncte este cea mai mare din istoria NFL. Recordul anterior de -32 era stabilit de Buffalo Bills, in playoff-ul din 1992, impotriva lui Houston Oilers (actuala Tennessee Titans). Mai mult, victoria marcheaza primul titlu de divizie al Vikingilor din sezonul 2017 incoace si primul lor loc in playoff, dupa o pauza de doua sezoane.

Web design © 2024 Știrea ta