Play-off NFL. Cum arată finalele de Conferință

Play-off NFL. Cum arată finalele de Conferință. Una dintre semifinaliste, fără Super Bowl

Play-off NFL. A doua etapă a fazei play-off din sezonul 2023-2024 (Divisional) s-a încheiat, una dintre echipele calificate bifând această performanță, ultima dată, în urmă cu 33 de ani.

Dintre cele patru echipe ajunse în finalele de Conferință și implicit în cursa pentru prezența în Super Bowl o singură formație n-a pus niciodată mâna pe trofeul Vince Lombardi care răsplătește campioana din NFL.

NFL Finalele de Conferință: San Francisco 49ers – Detroit Lions

Este vorba de Detroit Lions, echipă care nici măcar n-a ajuns vreodată să joace în Super Bowl și care ultima oară a disputat finala Conferinței Naționale (NFC) în 1991.

Play-off NFL. Cum arată finalele de Conferință
Detroit Lions

Detroit Lions a trecut în Runda Divizională de Tampa Bay Buccaneers pe teren propriu, cu 31-28 și va juca pentru titlul NFC și prima calificare din istoria Super Bowl, în deplasare, contra lui San Francisco 49ers, în care pornesc cu șansa a doua.

Trupa din vestul țării se află în această ipostază pentru a treia oară consecutiv, după o victorie muncită împotriva lui Green Bay Packers, acasă, cu 24-21.

În 2019, San Francisco 49ers disputa finala NFL împotriva celor de la Kansas City Chiefs, scor 20-31.

NFL Finalele de Conferință: Baltimore Ravens – Kansas City Chiefs

În Conferința Americană (AFC) meciul pentru titlu se va disputa între Baltimore Ravens și Kansas City Chiefs, câștigătoarea campionatului NFL în 2023.

Play-off NFL. Cum arată finalele de Conferință
Kansas City Chiefs

În runda Divizională, Chiefs au revenit de la -4 la pauza mare pe terenul lui Buffalo Bills, impunându-se în final, cu 27-24.

Campioana în exercițiu va evolua pentru al șaselea an consecutiv în finala AFC, de această dată pe terenul lui Baltimore Ravens, echipă care s-a calificat în această fază, după un succes categoric împotriva lui Houston Texans, cu 34-10.

CITEȘTE ȘI Play-off NFL: Cowboys și Eagles, eliminate din Wild Card! Cum arată tabloul rundei divizionale

Când se va disputa Super Bowl 2024

Super Bowl LVIII (58) va începe la ora 18:30, duminică, 11 februarie (). Las Vegas este orașul gazdă, iar Usher va juca spectacolul de la pauză.

Usher va cânta la pauza Super Bowl 2024

Rapperul american Usher, un star la începutul anilor 2000, cunoscut pentru hiturile sale de R&B, va fi vedeta spectacolului din pauza Super Bowl 58. Usher îi ia locul megastarului Rihanna, care a încântat publicul în februarie 2023, la Glendale, Arizona, cu unul dintre cele mai urmărite spectacole din lume. in pauza Super Bowl 57.

Din 2019, spectacolul din pauza Super Bowl este produs de Roc Nation, o companie fondată de starul rap Jay-Z. În 2023, Apple Music, filiala gigantului informatic, a înlocuit Pepsi ca sponsor principal al evenimentului.

Web design © 2024 Știrea ta