"Povestirile sportului" - UN PODCAST ce-l va avea gazdă pe Ionel Stoica

Ionel Stoica și Mircea Sandu.

„Povestirile sportului” – UN PODCAST ce-l va avea gazdă pe Ionel Stoica

„Povestirile sportului” – UN PODCAST ce-l are gazdă pe Ionel Stoica (fostul comentator de sport de la TVR) va avea premiera pe 15 februarie și va putea fi urmărit pe canalele Youtube, Tik Tok, Facebook și Instagram.

Primul invitat al podcastului „Povestirile sportului” este Mircea Sandu, omul cu 50 de ani de experiență în fotbal – 24 de ani ca fotbalist și 25 de ani la conducerea fotbalului românesc, ca președinte al FRF.

„Povestirile sportului” – UN PODCAST ce-l va avea gazdă pe Ionel Stoica

„În colaborare cu un producător și o echipă de tineri entuziaști, care au o bună experiență și un valoros portofoliu în domeniu, vă voi da întâlnire la:”POVESTIRILE SPORTULUI”- UN PODCAST, produs de BOOF media.

Emisiunile, sub acest generic, și cărora le voi fi gazdă, vor prilejui întâlnirea sau reîntâlnirea cu personalități din lumea arenelor sportive, oameni cu experiențe remarcabile, cu biografii bogate și contribuții însemnate la momentele memorabile ale sportului românesc. Împreună cu ei și cu Dumneavoastră vom retrăi clipe de neuitat din cronica performanței sportive. Dar vom aborda și problemele prezentului și perspectivei. Și asta cu atât mai mult cu cât acest 2024 este un an așezat sub „Zodia Sportului”, prin Jocurile Olimpice de la Paris și Turneul European de fotbal din Germania.
Și,totodată, frumoasa coincidență, prin câteva suberbe aniversari:
-100 de ani de OLIMPISM competițional românesc (1924, Paris-2024, Paris !!!). Și tot un secol de la prima medalie olimpică:Bronz, rugby – 1924;
-40 de ani de la JO de la LOS ANGELES 1984, ediția cu cel mai răsunător bilanț al sportivilor români: 53 de medalii (20 aur, 16 argint, 17 bronz). Locul 2 între națiunile lumii participante (140)!!!
-30 de ani de la cea mai înaltă performanță a Fotbalului Tricolor: locul 5 la World Cup-SUA,1994.
Dar, între aceste”piscuri”, sportul și sportivii români ne-au adus și alte clipe de neuitat, transformate în ani în adevărate povestiri sau chiar legende. Despre multe și mulți dintre ei va fi vorba la POVESTIRILE SPORTULUI”, se arată pe pagina de Facebook a fostului om de televiziune, Ionel Stoica.

"Povestirile sportului" - UN PODCAST ce-l va avea gazdă pe Ionel Stoica

👉 2024 este un an important pentru sportul românesc. Celebrăm 30 de ani de la cea mai mare performanță a Naționalei României de fotbal și un secol de olimpism românesc (1924-2024). Totodată, în acest an, sportivii români vor fi prezenți la două evenimente majore: Jocurile Olimpice de la Paris și Turneul Final al Campionatului European de Fotbal din Germania.
💥 Prin povestiri captivante și analize inedite, realizate cu invitați de prestigiu, vă provocăm la atractive incursiuni printre paginile de glorie ale sportului românesc.
👉Singurul jurnalist român acreditat în cantonamentul României la World Cup SUA 1994, Ionel Stoica, vă invită din 15 februarie, la „Povestirile Sportului“ 💯,este mesajul postat pe Facebook de Un Podcast.

Despre Boof Media

Boof Media este o agenție de producție audio – video cu sediul în București, având o experiență de peste 10 ani pe piața din România. Echipa este formată din profesioniști, oameni creativi și deschiși la idei noi. Crează reclame și promouri pentru rețelele de socializare, reclame pentru TV, video corporate, live streaming și VR 360.

De asemenea, Boof Media dispune de o rețea de websiteuri și pagini de social media, care contribuie la succesul și popularitatea oricărui produs care poartă semnatura UN Podcast.

Printre numele care moderează podcasturile produse de Boof Media se numără Cătălin Oprișan, Damian Anfile, Costin Deșliu, Horia Gustă, Geanina Iacob și Roxana Erdei.

CITEȘTE ȘI HORAȚIU MOLDOVAN VA FI JUCĂTORUL LUI ATLETICO MADRID! „VOR PLĂTI CLAUZA!”

Web design © 2024 Știrea ta