Simona Halep ar avea un iubit misterios. Acesta a vizitat-o la Constanța. FOTO

Simona Halep a fost vizitată în Constața de Joao Monteiro, 29 de ani, despre care evz.ro scrie ca ar fi noul iubit al fostului lider WTA.

Monteiro s-a pozat și cu prietenele jucătoarei de tenis, semn că relația a devenit serioasă, mai notează sursa citată.

Simona Halep ar avea un iubit misterios

Simona Halep a oferit în ultimele luni câteva indicii care sugerau faptul că și-a refăcut viața sentimentală, după divorț. Aceasta a fost și în vacanță în Paris și Capri, de unde a postat o poze cu un buchet imens de flori.

Acesta a venit la Mamaia, la evenimentul „Nostalgia Litoral 2023″. Acesta s-a fotografiat alături de Georgiana Herda, una dintre cele mai bune prietene ale Simonei. Chiar dacă Simona Halep nu apare în fotografiile postate de Georgiana, pe Instagram, legăturile dintre ea și Joao Monteiro sunt evidente. Portughezul lucrează la Academia Mouratoglou, acolo unde cel mai probabil a cunoscut-o pe Simona.

Fost număr 237 ATP, Joao Monteiro nu a mai jucat niciun meci oficial din anul 2020, preferând să ia calea antrenoratului. Potrivit site-ului ATP, Jao are o înălțime de 1,78 cm, fiind cu 10 centimetri mai înalt decât Simona.

Simona Halep ar avea un iubit misterios. Acesta a vizitat-o la Constanța
Simona Halep ar avea un iubit misterios. Acesta a vizitat-o la Constanța

Simona Halep, dezvăluire despre cazul de dopaj

Simona Halep (31 de ani) a fost informată că un verdict în cazul de dopaj nu va veni nici în luna august. Dubla campioană de Grand Slam a oferit detalii de la proces și se arată dezamăgită de timpul mare de așteptare.

În curând se va împlini un an de la ultimul meci disputat de Simona Halep în circuitul WTA. Pe 29 august 2022, dubla campioană de Grand Slam era eliminată în primul tur de la US Open 2022. Ulterior, a fost depistată pozitiv la roxadustat și suspendată provizoriu.

La aproape două luni distanță de la audierea avută în fața tribunalului independent Sports Resolutions, încă fără verdict, Halep a ales să ofere detalii din interiorul procesului.

„A fost un caz destul de dificil. Acolo, la audieri, echipa mea a fost extraordinară. Avocații, de asemenea. A fost și Bogdan Stoica, avocatul din România, împreună cu Howard Jacobs din America. 

Au fost puternici și apărarea mea a fost foarte bună. Adevărul, întotdeauna este mai ușor când spui adevărul și am simțit că totul o să fie bine.

Mă așteptam să primesc decizia mult mai repede. Din câte știu eu în regulament sunt trei săptămâni. Deja se fac două luni și nu am primit absolut nicio știre despre decizie. 

M-am antrenat din greu, am și postat pe rețelele media pentru că am vrut să împărtășesc cu fanii mei treaba aceasta, că sunt motivată și că-mi doresc să revin pe teren cât mai repede.

Am primit o veste de la avocatul meu că până la final de august nu o să am nicio decizie. Sunt foarte dezamăgită de acest lucru. Este aproape imposibil să stai să aștepți atât de mult pentru o decizie, dar așa cum am spus nu am ce să fac prea multe și va trebui să aștept”, a spus Simona Halep, potrivit Eurosport.

Web design © 2024 Știrea ta