Simona Halep rupe tăcerea în privința relației cu Joan Monteiro

Simona Halep, despre care presa a scris în ultimele zile că ar avea o relaţie cu Joao Monteiro, a tinut sa clarifice situatia, în mediul online. 

Fostul lider WTA a anunţat, într-un mesaj postat pe Instagram Stories, că brazilianul este doar partenerul ei de antrenament.

„Am tot citit articolele inventate despre relaţia mea cu Joao. Este partenerul meu de antrenament şi nimic mai mult. Mulţumesc”, a notat Halep, scrie News.ro.

Joao Monteiro, în vârstă de 29 de ani, a jucat ultima dată la turneul challenger de la Maia (Portugalia), în 2020.

Simona Halep, mesaj pentru fani: „Îi asigur că sunt nevinovată

Simona Halep este suspendată provizoriu de anul trecut pentru dopaj, iar intr-un recent interviu a transmis fanilor un mesaj în care îi asigură că este nevinovată şi că nu a făcut nimic necinstit în tenis.

Simona Halep rupe tăcerea în privința relației cu Joan Monteiro
Simona Halep rupe tăcerea în privința relației cu Joan Monteiro

Ea speră să vină ziua în care va reveni pe teren pentru a se bucura alături de fani de rezultate cât mai bune.

„Faptul că au fost alături de mine şi m-au susţinut atât de frumos, am citit toate mesajele lor, căldura lor sufletească, vreau să le mulţumesc din suflet şi să-i asigur că sunt nevinovată, nu am luat absolut nimic, nu am făcut nimic necinstit în tenis şi sper să vină ziua când mă voi întoarce pe teren şi voi juca tenisul pe care l-am jucat toată viaţa mea cu mare drag şi multă pasiune şi oarecum să ne bucurăm împreună de alte rezultate, dacă voi mai fi capabilă să fac”, a spus Halep.

Simona Halep a ajuns în acest moment pe locul 1.140 WTA, iar peste câteva săptămâni ea va fi ștearsă din clasament. În aceste condiții, după ce va scăpa de suspendare, românca va mai putea participa în cadrul turneelor WTA și cele de Grand Slam doar în baza unor wild carduri.

CITEȘTE ȘI ALEXANDRU BOLOGA, CAMPION MONDIAL LA JUDO PENTRU NEVĂZĂTORI

Web design © 2024 Știrea ta