Djokovic si Alcaraz dialog memorabil la Cincinnati

„Spaniolii nu mor niciodată!”. Djokovic și Alcaraz, dialog memorabil la Cincinnati

Novak Djokovic și Carlos Alcaraz au fost protagoniștii unei finale incredibile în cadrul turneului Masters de la Cincinnati, iar la festivitatea de premiere cei doi au avut un dialog amuzant.

Djokovic și Alcaraz, dialog memorabil la Cincinnati

„Băiete, nu renunți niciodată! Iisuse! Îmi place asta la tine. Dar uneori mi-aș dori să joci mai puține puncte ca astea”, a spus Djokovic, iar Alcaraz i-a întrerupt discursul: „Spaniolii nu mor niciodată!”. Replica lui „Nole” nu s-a lăsat așteptată: „Am mai auzit asta. Sau am mai experimentat asta înainte”, a spus Novak, făcând referire la marele rival Rafael Nadal.

Djokovic și Alcaraz, dialog memorabil la Cincinnati
Djokovic și Alcaraz, dialog memorabil la Cincinnati

Sârbul s-a impus în trei seturi, cu scorul de 7-5, 6-7 (7), 6-7 (4), luându-și revanșa în fața lui Carlitos, care l-a învins în urmă cu doar câteva săptămâni, în finala de la Wimbledon.

„CE AI REUȘIT SĂ FACI ÎN ULTIMII 2 ANI ESTE DE NECREZUT”

După meciul de 3 ore și 50 de minute, Djokovic și-a găsit cu greu cuvintele la interviul de la festivitatea de premiere, punctând toate stările prin care a trecut pe parcursul partidei.

Așa cum a obișnuit, Novak Djokovic a avut un discurs superb la festivitatea de premiere de la Cincinnati.

„Atât de multe de spus, atât de puțină energie, să fiu sincer. Aș dori să-i întorc gândurile bune lui Carlos și echipei sale. Cu toții ne-am pierdut cuvintele în fața a ceea ce faci.

CITEȘTE ȘI FRAȚII MAIOR, LIDERI LA JUNIOR ERC, DUPĂ RALIUL CEHIEI

Ești o persoană și un campion incredibil! Mulți jucători nu reușesc să atingă aceste înălțimi în întreaga lor carieră. Ce ai reușit să faci în ultimii 2 ani este de necrezut”, i-a transmis Novak lui Carlos, apoi le-a mulțumit susținătorilor și fanilor care i-au făcut galerie la revenirea în SUA, după o pauză de 2 ani.

La rândul său, înainte de discursul sârbului, Alcaraz i-a mulțumit adversarului său pentru lecția pe care i-a dat-o pe teren, spunând că este incredibil să joace împotriva lui.
„Vreau să-l felicit pe Novak… Este uimitor să împart terenul cu tine, să învăț de la tine. Acest meci a fost foarte strâns, dar am învățat multe de la un campion ca tine”, a declarat Alcaraz.
Web design © 2024 Știrea ta