Threads se pregătește de versiunea web. Când va fi lansarea

Meta Platforms urmează să lanseze în curând versiunea web a noii sale platforme de socializare Threads, destinată conţinutului text.

Astfel, Meta Platforms spera să câştige un avantaj faţă de platforma X, fosta Twitter, pe măsură ce creşterea iniţială a numărului de utilizatori a încetinit, transmite Reuters.

Versiunea web mult anticipată va face Threads mai utilă pentru utilizatorii puternici, cum ar fi brandurile, conturile de companii, agenţii de publicitate şi jurnaliştii.

Meta nu a oferit o dată pentru lansare, dar şeful Instagram, Adam Mosseri, a spus că s-ar putea întâmpla în curând.

Threads se pregătește de versiunea web
Threads se pregătește de versiunea web

”Suntem aproape de web…”, a spus Mosseri vineri, într-o postare pe Threads.

Lansarea ar putea avea loc încă de săptămâna aceasta, potrivit unui articol din Wall Street Journal.

Threads a ajuns la 10,3 milioane utilizatori zilnic, de la 49,33 milioane, într-o singură lună

Threads, care s-a lansat ca aplicaţie pentru Android şi iOS pe 5 iulie şi a câştigat 100 de milioane de utilizatori în doar 5 zile, a cunoscut o scădere a popularităţii sale pe măsură ce utilizatorii s-au întors la platforma mai familiară X, după graba iniţială de a încerca noua ofertă a Meta.

O analiză SimilarWeb publicată recent, arată că rețeaua socială lansată de Mark Zuckerberg a scăzut în popularitate în rândul userilor de Android.

Conform analizei, utilizarea aplicației a scăzut cu 79%. Noul produs al Meta a ajuns de la 49,3 milioane utilizatori activi la nivel global pe data de 7 iulie, la 10,3 milioane utilizatori activi pe 7 august.

Threads oferă acum posibilitatea de a seta notificări de postare pentru conturi şi de a le vizualiza într-un tip de flux cronologic.

În curând va lansa o căutare îmbunătăţită, care ar putea permite utilizatorilor să caute anumite postări şi nu doar conturi.

CITEȘTE ȘI Hortifruct: recolta de mazăre mai mare cu 62% față de 2022

Web design © 2024 Știrea ta