Chipciu, declarații fără precedent în SuperLiga: „O să ajung la demenţă, la Alzheimer”

CFR Cluj a învins, în deplasare, U Cluj, cu 4-3, în epilogul rundei a 6-a din SuperLiga, iar la flash-interviul de la finalul jocului, Alex Chipciu a oferit declarații nemaiîntâlnite în fotbalul românesc.

U Cluj a condus cu 2-0, dar s-a văzut egalată, ba chiar condusă de CFR Cluj. Studenții au reușit să egaleze, dar oaspeții au revenit rapid la conducere și au câștigat duelul.

Chipciu: „E greu tare să mai joc fotbal”

La final, Chipciu a fost foarte nervos și cu greu s-a calmat: „Pentru mine n-a fost frumos meciul. Mă gândeam cu toată seriozitatea, o să ajung la demenţă, la Alzheimer, e greu tare să mai joc fotbal. 100% o să vorbesc cu nevasta. E greu să mai joc, ţip încontinuu. Dacă nu avem apărare ajungem la retrogradare. Individual trebuie să ne asumăm mai mult. Sincer aşa o iau razna, risc să fac ceva cu sănătatea, fără caterincă acum”, a spus Chipciu, la Orange Sport.

Chipciu, declarații fără precedent în SuperLiga
Chipciu, declarații fără precedent în SuperLiga

Chipciu a oferit pasa de gol la reușita a doua a lui Ianis Stoica, iar în minutele de prelungiri a încasat un cartonaș galben.

Și Dan Nistor, autor al golului 3 egalizator, a fost dezamăgit după această înfrângere: „Nu pot  nici acum să cred că am pierdut. Am marcat trei goluri și am pierdut. Mă pufnește râsul. Fotbalul te pedepsește. Trebuie să ridicăm capul din pământ. Pentru mine e inadmisibil să marchezi trei goluri și să pierzi meciul. Trebuie să fim foarte atenți. Din a doua etapă s-au speculat anumite chestii…”, a spus Dan Nistor, la Digi Sport.

CFR Cluj a urcat pe locul patru în clasamentul SuperLigii României, cu 10 puncte acumulate, în timp ce Universitatea Cluj ocupă locul 12, cu doar 6 puncte.

CITREȘTE ȘI DJOKOVIC, CAMPION LA CINCINNATI, DUPĂ O REVANȘĂ ÎN FAȚA LUI ALCARAZ

Web design © 2024 Știrea ta