Taverna Racilor din Snagov a luat foc. VIDEO. Reacția lui Pescobar

UPDATE 10:35. Restaurantul nu avea autorizație de securitate la incendiu. La ultimul control, patronul fusese amendat de către pompieri cu 60.000 de lei, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile.

știrea inițială …

Sâmbătă dimineață, 16 decembrie, în jurul orei 06:30, Taverna Racilor din Snagov, restaurant deținut de omul de afaceri Paul Nicolau, alias „Pescobar„, a luat foc din temelii.

Aceasta fusese redeschisă în urmă cu doar câteva luni, după ce fusese închisă de ANPC.

Flăcările au cuprins acoperișul și mansarda, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. Din fericire, nicio victimă nu a fost raportată. VIDEO AICI

Taverna Racilor de la Snagov a luat foc

13 persoane se aflau în locație în acel moment, toate autoevacuându-se până în momentul în care echipajele de salvare au ajuns la fața locului.

​Conform primelor informații, incendiul a cuprins zona în care locuiau angajații, în jurul orei 06:30. Ipoteza pe care se merge, pentru moment, este că incendiul a pornit din cauza unei improvizații de încălzire, în camerele angajaților, străini în marea lor majoritate.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din Snagov, zona pontonului. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare. Nu sunt victime. Arderea se manifesta generalizat la nivelul acoperisului. Actionam cu autoscara pentru stingere de la inaltime si de pe 2 laturi ale cladirii”, a transmis ISU, care a mai precizat că a existat riscul de extindere a flăcărilor la pădurea din apropiere.

Taverna Racilor din Snagov a luat foc

„Pescobar” a reactionat imediat în mediul online

Paul Nicolau a reacționat în mediul online, spunând că „a ars din temelii toată locația”: „A luat foc toată locaţia din Snagov, nu este niciun fel de victimă, nici nu avea de unde să fie, pentru că a luat foc noaptea. Sunt doar pagube de ordin material. Într-adevăr, a luat foc din temelii. Asta este, a luat foc, se face la loc. Viaţa merge înainte”.

În luna septembrie, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat că a închis pentru o perioadă de la 6 luni la un an restaurantul Taverna Racilor din Herăstrău, după ce a găsit nereguli și au aplicat amenzi la toate controalele pe care le-au făcut pe parcursul verii. ANPC, care a făcut acest anunț, a publicat imagini cu scoici putrede, somon mucegăit și instrumente mâncate de rugină în bucătăria localului. Restaurantul nu avea nici autorizație de la primărie, spunea ANPC.

CITEȘTE ȘI Taverna Racilor, din Herăstrău, închisă de inspectorii ANPC. Reacția lui „Pescobar”

Tot în acea perioadă, ANPC a anunțat că restaurantul Taverna Racilor din Timişoara a fost amendat cu 15.000 de lei de către comisarii de la Protecţia Consumatorului, care au dispus oprirea temporară a activităţii, după ce au găsit peşte şi fructe de mare ţinute în condiţii neigienice sau păstrate la decongelat în cutii în care se afla lichid scurs din decongelare. În urma controlului, a rezultat că restaurantul funcţiona fără autorizaţie de la Primăria Timişoara, conform ANPC.

Web design © 2024 Știrea ta