Premiera absolută: Prima Tesla Model S Plaid de curse din Europa, lansată de Dominic Marcu

După succesul răsunător cu Tesla Model 3 în competițiile de viteză în coastă, Dominic Marcu nu s-a oprit aici. De la obținerea locului 1 la etapa precedentă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Dominic a continuat să viseze și să se dezvolte.

Prima Tesla Model S Plaid de curse din Europa a fost lansată de Dominic Marcu

Astfel, o zi importantă pentru motorsportul românesc și European a fost în weekendul trecut la Mega Mall, unde Dominic Marcu a lansat prima Tesla Model S Plaid de curse din Europa.

Modificată integral pentru competiție, Tesla Model S Plaid a suferit transformări remarcabile. Echipată cu rollbar omologat FIA cu nr. 1 în lume, elemente de siguranță suplimentare, frâne de carbon și o suspensie îmbunătățită, mașina este pregătită de startul competitional.

Lansarea proiectului a fost o experiență unică și inedită, desfășurată la Mega Mall București. Cele două exemplare unice, Tesla Model 3 Performance și Tesla Model S Plaid au fost expuse pentru public, iar invitații au fost primiți într-un spațiu imersiv, ISPACE, unde a avut loc dezvăluirea marelui secret.

Vizitatorii mallului s-au bucurat de tururi private pe circuitul special amenajat pe mall, iar atmosfera a fost completată de un lightshow cu mașini Tesla, care au celebrat acest moment special.

Noua mașină va putea fi admirată live pe traseul de la Transalpina (Rânca) în weekendul 25-26 mai, la etapa din Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Dominic Marcu: „Un nou vis care să ne ofere provocări și satisfacții mai mari”

”Acum, cu fiecare obiectiv atins, am visat la un nou proiect, un nou vis care să ne ofere provocări și satisfacții mai mari – un vis dublu, cu două mașini puternice și unice. Suntem hotărâți să continuăm să evoluăm și să depășim propriile limite, motiv pentru care am decis să punem bazele unui nou proiect unic: prima Tesla Model S Plaid de competiții din Europa.

Cu o putere impresionantă de 1020 de cai, acest vehicul ne va oferi oportunitatea de a fi în topul clasamentului și de a demonstra, încă o dată, că o mașină de curse 100% electrică poate performa și obține rezultate remarcabile. În același timp, continuăm să inovăm cu Model 3, demonstrând că motorsportului poate fi electric și sustenabil”, a declarat Dominic în premieră.

Visurile lui Dominic Marcu nu se puteau materializa fără susținerea partenerilor care împărtășesc pasiunea pentru inovație și sustenabilitate: George – primul banking inteligent din România, o inovație BCR, BCR Leasing, E.ON, Bergenbier Fără Alcool, Nepi Rockcastle, Hama Romania, Pringles, Duracell, Tecnet, AutoChelu, Unplugged Performance, Plus Autotrade, Thor prin Edotec, Dronshop și Ministerul Mediului.

Pe Dominic îl puteti urmări pe site-ul oficial www.dominicmarcu.ro sau pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dominic.marcu

Instagram: www.instagram.com/dominic_marcu

YouTube: https://www.youtube.com/@DOMINIC_MARCU

TikTok: https://www.tiktok.com/@dominic_marcu

CITEȘTE ȘI

RAUL BADIU CÂSTIGĂ RALIUL HARGHITEI, PRIMA ETAPĂ A SEZONULUI 2024 DIN CNR BETANO

Web design © 2024 Știrea ta