Trofeul Baia Mare, o nouă provocare pentru Dominic Marcu și mașina sa electrică

În acest weekend, 26 – 27 august, Dominic Marcu va lua startul la Trofeul Baia Mare, etapă a 3-a din cadrul Trofeului Național Masters de Viteză în Coastă. Cu a treia participare pe acest traseu spectaculos, Dominic abia așteaptă să se confrunte cu provocările și să întâlnească din nou iubitorii de motorsport din Maramureș.

O etapă fascinantă urmează să aibă loc în Pasul Gutâi, locul unde Dominic își propune să mențină ritmul alert și să ofere o experiență memorabilă spectatorilor. În inima munților, aproape de domeniul schiabil Șuior, Dominic se simte în elementul său, înconjurat de peisaje spectaculoase și de o atmosferă montană deosebită.

„Sunt îndrăgostit de pârtii și natură, iar când am șansa să concurez într-un astfel de mediu mă simt ca acasă. Îmi place să pilotez în zonele montane, pe trasee tehnice și virajate și, în același timp, să protejez mediul înconjurător în timp ce concurez cu o mașină electrică”, a declarat Dominic.

Trofeul Baia Mare, o nouă provocare pentru Dominic Marcu și mașina sa electrică

Înainte de startul acestui eveniment, Dominic Marcu a continuat să-și pregătească mașina electrică pentru provocările traseului, asigurându-se că bateriile sunt încărcate la capacitate maximă. Cu ajutorul stației de încărcare electrică E.ON Drive, mașina sa Tesla și-a alimentat bateriile cu energie verde și sustenabilă.

Susținătorii lui Dominic Marcu sunt parte esențială a acestui drum, iar aprecierea lor constantă și prezența entuziastă la fiecare etapă și în mediul online reprezintă o sursă inepuizabilă de motivație. Cu fiecare cursă, Dominic împărtășește bucuria și pasiunea sa cu oamenii care îl susțin și care îi urmăresc îndeaproape performanțele.

Participarea sa în cadrul Trofeului Baia Mare este posibilă datorită partenerilor de nădejde care împărtășesc valorile sustenabilității, performanței și inovației. E.ON, George – primul banking inteligent din România, NetBet, Hama Romania, BCR Leasing, Pringles, Tecnet, Dronshop.ro și Plus Autotrade.

De asemenea, ne bucurăm să anunțăm că și Ministerul Mediului se alătură ca susținător al acestui proiect, recunoscând importanța inovației și a tehnologiei în promovarea motorsportului și a soluțiilor durabile.

Pe Dominic Marcu îl puteți urmări pe site-ul oficial www.dominicmarcu.ro sau pe social media:

Facebook: https://www.facebook.com/dominic.marcu

Instagram: www.instagram.com/dominic_marcu

YouTube: https://www.youtube.com/@keedom1234/videos

TikTok: https://www.tiktok.com/@dominic_marcu

CITEȘTE ȘI EPICENTRUL MOTORSPORTULUI, ÎN PIAȚA CONSTITUȚIEI, LA APEX SPEED FEST

Web design © 2024 Știrea ta