Sinner si Djokovic

Turneul Campionilor: Novak Djokovic – Jannik Sinner, marea finală! UPDATE

Novak Djokovic l-a învins pe Carlos Alcaraz, în a doua semifinală a Turneului Campionilor, scor 6-3, 6-2, și va juca în marea finală împotriva lui Jannik Sinner.

Va fi a doua întâlnire între Djokovic și Sinner în decurs de 5 zile, după ce, în faza grupelor acestui turneu, italianul l-a învins pe sârb cu 7-5, 6-7, 7-6.

Novak Djokovic
Novak Djokovic

știrea inițială

Jannik Sinner s-a calificat în finala Turneului Campionilor, după ce l-a învins în prima semifinală pe Daniil Medvedev, scor 6-3, 6-7, 6-1.

Italianul isi va cunoaste adversarul din marea finala, dupa diputarea celei de-a doua semifinale, Novak Djokovic – Carlos Alcaraz, începând cu ora 22:00.

„Este incredibil unde am ajuns. Meciul ăsta a fost foarte greu, dar sunt fericit. Pentru mine este un privilegiu să am tot publicul alături de mine și sper ca asta mă va ajuta și în finală”, a spus Sinner, la flashinterviul de la finalul semifinalei.

În acest moment, Sinner are 10 meciuri la rând câştigate, 8 dintre ele împotriva jucătorilor de top 15 ATP, și are șanse mari să obțină jackpotul de 4.801.500 dolari + 1500 de puncte in clasamentul ATP.

Dannil Medvedev crede că Jannik Sinner poate ajunge numărul 1 ATP

Daniil Medvedev, care a fost condus cu 1-0 la seturi, a revenit și a împins partida în decisiv, dar acolo, cu probleme medicale, a cedat categoric, ratând calificarea în ultimul act al competiției de la Torino.

La final, rusul a avut un discurs superb la adresa adversarului său. Mai mult, Daniil a făcut și o predicție și consideră că Jannik va fi viitorul lider mondial în ierarhia ATP, dacă va continua să joace la fel.
„Să fiu sincer, sunt foarte impresionat de Jannik. În acest moment, să recunoaștem, este pe val. Joacă foarte bine, nu i-au lipsit multe. Cred că dacă va juca așa cum a jucat în ultimele săptămâni, tot timpul, va cuceri Grand Slam-uri și va fi numărul 1 mondial. În acest moment este foarte, foarte bun și nu mai sunt multe de adăugat. Să vedem ce se va întâmpla în finală. Mai întâi va fi o semifinală grozavă, apoi finala”, a spus Medvedev.
Turneul Campionilor: Jannik Sinner, primul finalist
Jannik Sinner

Turneul Campionilor: Un nou duel între Djokovic și Alcaraz

Primii doi jucători din clasamentul ATP sunt pregătiţi pentru un nou duel în această seară, după ce în 2023 au oferit meciuri fabuloase la Roland Garros, Wimbledon şi Cincinnati.

Novak Djokovic a pierdut în faţa lui Sinner în faza grupelor de la Torino şi s-a calificat în semifinale datorită italianului, care l-a învins pe Holger Rune, în ultimul meci din faza grupelor.

La fel ca în cazul lui Djokovic, Alcaraz a pierdut ultima confruntare cu Jannik Sinnner. Italianul s-a impus cu 7-6(4), 6-1 în faţa lui Alcaraz, în semifinalele turneului de la Beijing, la începutul lunii octombrie.

CITEȘTE ȘI ROMÂNIA ESTE NOUA CAMPIOANĂ MONDIALĂ LA MINIFOTBAL, DUPĂ O FINALĂ DRAMATICĂ

Web design © 2024 Știrea ta