Accidentul de la 2 mai – Vlad Pascu, adus cu mascații la DIICOT. Mama lui, reținută pentru santaj

UPDATE 19:05 Mama lui Vlad Pascu a fost reținută 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă, pentru împiedicarea înfăptuirii justiției. Ea ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar.

Miruna Pascu a fost adusă cu mandat la sediul DIICOT şi audiată mai multe ore, fiind acuzată că ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei.

Și tatăl lui Vlad Pascu este cercetat în dosar este cercetat, dar sub control judiciar, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. La percheziţiile efectuate în locuinţa sa, anchetatorii au descoperit mai multe cartuşe.

UPDATE 17:00. La ieșirea din sediul DIICOT, Mihai Pascu a plecat pe scuter și a intrat într-un grup de jurnaliști. Nimeni nu a fost rănit, însă incidentul este investigat acum de poliție.

Stirea inițială …

Vlad Pascu, tânărul care a comis accidentul grav din 2 Mai, a fost adus cu mascați la DIICOT pentru audieri, în după-amiaza zilei de 14 septembrie.

La ieșirea din mașina poliției, acesta a apucat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor afirmând că îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. El a adăugat că nu le-a cerut părinților să intervină în favoarea lui.

Vlad Pascu, adus cu mascații la DIICOT: Îmi pare rău. Nu pot să dau timpul înapoi
Vlad Pascu, adus cu mascații la DIICOT: Îmi pare rău. Nu pot să dau timpul înapoi

Vlad Pascu, adus cu mascații la DIICOT: Îmi pare rău. Nu pot să dau timpul înapoi

Întrebat ce mesaj are pentru familiile victimelor, tânărul a spus: „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu am cum să dau timpul înapoi”.

La DIICOT au venit și părinții lui Vlad Pascu, în condițiile în care mama tânărului este suspectată că ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar.

De asemenea, patru prieteni ai lui Vlad Pascu sunt verificați într-o operațiune anti-drog. Ei ar fi furnizat droguri de risc şi mare risc la petreceri private desfăşurate în diverse locaţii private din Bucureşti, la care, de asemenea, au participat persoane cu potenţial financiar ridicat.

Cei patru au fost văzuți împreună cu Vlad Pascu în noaptea accidentului din stațiunea 2 Mai, potrivit surselor citate.

Doi tineri au murit, în 19 august, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce Vlad Pascu i-a lovit din plin și a plecat de la locul accidentului. Alți 3 tineri au ajuns la spital cu răni grave în urma impactului.

CITESTE SI 100 de șoferi români și-au cumpărat permise de conducere din Congo

Web design © 2024 Știrea ta