Tudor Chirila si Alexandra Capitanescu

„Vocea României” 2023: Tudor Chirilă, acuzat că a influențat rezultatul final

La scurt timp după ce s-a aflat câștigătorul concursului „Vocea României” 2023, în persoana Alexandrei Căpitănescu, au apărut și primele acuzații și contestații.

Tânăra în vârstă de 19 ani, de la echipa lui Tudor Chirilă, a câștigat marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce a câștigat marea finală, în compania lui Vlad Musta din echipa Irinei Rimes, Melisa Antonesi din echipa Horia Brenciu&Theo Rose și Alex Maxim din echipa lui Smiley.

Sunt voci, însă, pro și contra în ceea o privește pe laureata Alexandra Căpitănescu. Mulți fani sunt de părere că juratul Tudor Chirilă ar fi „influențat” oarecum rezultatul concursului de la Pro TV.

Tudor Chirilă, acuzat că a influențat rezultatul de la „Vocea României” 2023

Astfel, pe pagina de Instagram a concursului, s-a iscat un adevărat scandal după postarea în care Alexandra Căpitănescu era felicitată. Mulți l-au văzut câștigător pe Vlad Musta, concurentul Irinei Rimes.

„Dezamăgitor. Vlad Musta merita mai mult”

„A câștigat contractul lui Tudor de îl are cu Pro..mare făcătură. E cu 10 clase Musta peste ea, i-a scăpat vocea pe toate piesele”

„Mare păcat, Vlad merita încă din audiții”

„Dezamăgitor, cred că dacă un antrenor câștigă de două ori trebuie înlocuit că e deja prea mult”

„S-a întâmplat vreodată în istoria Vocii României să acordați premiul celui care într-adevăr merită? O absolută dezamăgire. Felicitări, Vlad”

„S-a votat mai mult antrenorul. Tudor știe să manipuleze publicul spunând că concurenții lui sunt cei mai speciali din lume, iar oamenii sunt luați de val, asta e, n-ai ce să faci”, au fost doar câteva din mesajele dezaprobatoare la adresa actualei câștigătoare, din mediul online.

„Vocea României” 2023: Tudor Chirilă, acuzat că a influențat rezultatul final
Alexandra Căpitănescu este „Vocea României” 2023

Cine este Alexandra Căpitănescu –„Vocea României” 2023

Alexandra Căpitănescu provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică din București, dorindu-și să devină fizician medical.

„Sincer, mă așteptam să câștig în proporție de 2-3%. Aveam încredere în momentele mele, dar mereu îmi este frică să sper, că dacă îmi fac anumite așteptări și nu se întâmplă, sunt dezamăgită. Am preferat să rămân ascunsă.

Tot acest sezon a însemnat un urcuș-coborâș de emoție, de stare. Plec cu un bagaj enorm de cunoștințe, de informații, de experiențe. Și pentru mine asta contează cel mai mult. Cântați ca și cum trăiți doar pentru asta”, a spus tânăra solistă, după câștigarea marelui trofeu.

Alexandra nu știe încă pe ce anume va cheltui banii de la „Vocea României”: „Am doar 20 de ani şi poate încă nu sunt destul de matură ca să ştiu ce să fac cu atâţia bani, aşa că îi voi ţine la loc sigur“.

CITEȘTE ȘI „TĂIȘUL CUVINTELOR”, O CĂLĂTORIE ÎN INIMA HAIKUULUI, DE ANCA STUPARU ȘI MARIE CHRISTINE KATZ

Web design © 2024 Știrea ta