Donator de sange

Valoarea tichetelor pentru donatorii de sânge va crește de patru ori

VALOAREA tichetelor pentru DONATORII DE SÂNGE va crește de 4 ori

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a postat un mesaj pe Facebook, marți seară, prin care anunță că valoarea tichetelor oferite donatorilor de sânge, începând cu ianuarie 2024, va crește de la 67 de lei la 280.

Anunțul vine după ce, în prima parte a zilei, Ministerul de Finante a anunțat că peste 5.000 de investitori donatori de sânge au investit în 2023 peste 522 milioane de lei în cadrul campaniei „România are sânge de rocker, acum şi de investitor”.

Valoarea tichetelor pentru donatorii de sange: 280 de lei, de la 1 ianuarie 2024

Valoarea tichetelor pentru donatorii de sange: 280 de lei, de la 1 ianuarie 2024.

Este anunțul cu care am încheiat ultima ediție a #Fidelis de anul acesta. Concret, în bugetul pe 2024 va fi cuprinsă finanțare pentru ca valoare tichetelor de care beneficiază donatorii de sânge să crească de patru ori, de la 67 lei la 280.

Poate fi văzută ca formă de stimulare pentru cei care salvează vieți. Eu o văd ca formă de apreciere pentru că aleg să dăruiască viață celor aflați în nevoie.

Bilanțul impresionant realizat de donatorii-investitori care s-au alăturat campaniei „România are sânge de rocker, acum și de investitor” în 2023 arată așa: 15.000 vieți salvate și peste 522 milioane lei investiți .

De fiecare dată, donatorii au primit cea mai bună dobândă și cel mai mic prag de subscriere.

În ceea ce privește dezvoltarea pieței de capital, puține proiecte pot să se mândrească cu impactul FIDELIS: 40% din activitatea pe piaţa primară derulată la Bursă au reprezentat-o emisiunile de titluri de stat ale Ministerului Finanţelor”, este mesajul postat de Marcel Boloș pe pagina sa de Facebook.

Valoarea tichetelor pentru donatorii de sânge va crește de patru ori
Marcel Boloș

De ce să investești în Fidelis

Cei care investesc în titlurile de stat FIDELIS se bucură de facilități precum:

  • posibilitatea de a vinde titlurile înainte de scadență, primind dobândă aferentă perioadei de deținere;
  • câștigurile cumulate din dobânzi și profituri sunt neimpozabile;
  • flexibilitate în administrarea și diversificarea portofoliului.Reamintim că valoarea nominală a unui titlu de stat FIDELIS este de 100 de lei pentru emisiunea în lei și 100 de euro pentru emisiunea în euro, iar pragul minim de subscriere este de 5.000 de lei, respectiv 1.000 de euro.Investitorii donatori au beneficiat de scăderea de 10 ori a pragului minim de subscriere de la 5.000 de lei la 500 lei. Au beneficiat de condițiile avantajoase ale noii emisiuni persoanele care au făcut dovada donării de sânge începând cu 1 ianuarie 2023.

CITEȘTE ȘI CINE ESTE MOȘ CRĂCIUN? ISTORIA CELUI MAI IUBIT MOȘ DE PE PLANETĂ

Web design © 2024 Știrea ta