„Ghiozdănelul de aur”. AUR își face campanie pe spatele elevilor

Alianţa pentru Unirea Românilor anunţă că lansează marţi campania ˝Ghiozdănelul de aur˝, în cadrul căreia va dona 20 de mii de ghiozdane complet echipate către copii din comunităţile locale din întreaga ţară.

„Proiectul este o continuare a iniţiativelor prin care AUR vrea să sprijine şcoala românească şi să încurajeze participarea la cursuri a elevilor din mediul rural. Toate materialele care vor fi donate au fost achiziţionate prin contribuţia organizaţiilor locale AUR, a membrilor şi simpatizanţilor Alianţei.

Marţi, începând cu ora 09.00, parlamentari şi membri ai organizaţiilor Alianţei pentru Unirea Românilor din toate judeţele vor da startul unei caravane naţionale care va duce ghiozdanele în toate judeţele ţării.

Punctul de pornire al campaniei este Piaţa Victoriei, unde liderii partidului vor face o prezentare a proiectului şi vor susţine o conferinţă de presă”, a transmis partidul condus de George Simion.

AUR își face campanie pe spatele elevilor
AUR își face campanie pe spatele elevilor

Creștere accelerată înregistrată de către AUR în sondaje

Mai multe sondaje indică o creștere accelerată a Alianţa pentru Unirea Românilor în opțiunile electoratului, iar unul dintre ele arată că partidul lui George Simion ar fi ajuns pe primul loc.
Surpriza politică a începutului de toamnă este deocamdată sondajul de opinie publicat, pe 1 septembrie, de către INSOMAR, sondaj în care pentru prima dată partidul lui George Simion este cotat pe primul loc, cu 27% din preferințele electoratului, urmat de PSD – 25% și PNL – 15% și USR – 7%.
După numai două zile, un alt sondaj, realizat de CURS, prezenta cu totul alte rezultate: PSD – 32%, PNL – 19%, AUR – 19% și USR – 14%.

CITEȘTE ȘI DOVADA CĂ GEORGE SIMION ARE INTERDICȚIE DE INTRARE ÎN UCRAINA TIMP DE 3 ANI

Web design © 2024 Știrea ta