Dan Șucu anunță un alt Rapid, după numirea lui Neil Lennon

Dan Șucu a oferit o primă declarație, după numirea oficială a tehnicianului Neil Lennon pe banca tehnică a Rapidului. Acționarul majoritar din Giulești anunță schimbări masive la echipa de lângă Podul Grant.

Dan Șucu este extrem de mulțumit pentru că a reușit să-l aducă pe Neil Lennon la Rapid. Acționarul majoritar din Giulești anunță un „Rapid mai puternic”.

Dan Șucu anunță un alt Rapid, după numirea lui Neil Lennon

Dan Șucu este ferm convins că Neil Lennon, campion de 5 ori în Scoția cu Celtic, poate repeta performanța și pe banca Rapidului. La fel ca tehnicianul în vârstă de 52 de ani, Dan Șucu s-a arătat entuziasmat după negocieri și a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Neil Lennon.

„Stimați rapidiști,

Mă mulțumește faptul că domnul Neill Lennon, o legendă în Marea Britanie, atât ca jucător, cât și ca antrenor, se alătură proiectului nostru. Luând în considerare cariera sa, este cel mai titrat specialist străin venit să antreneze în România.

Dânsul vine dintr-o cultură fotbalistică, cea anglo-saxonă, bazată pe seriozitate, pe muncă, pe reușită. Cultură în care deciziile, odată luate, nu mai sunt comentate sau negociate, ci pur și simplu sunt implementate.

Dan Șucu anunță un alt Rapid, după numirea lui Neil Lennon
Neil Lennon a semnat contractul cu Rapid în fața lui Dan Șucu

CITEȘTE ȘI DAN ȘUCU ANUNȚĂ „JIHADUL” LA RAPID: „AM COLEGI CARE INVOCĂ RAPIDISMUL PENTRU A-ȘI CREA AVANTAJE PERSONALE”

Un antrenor cu rezultate excepționale, experimentat, dar încă tânăr, energic, foarte autoritar, un lider adevărat. Și, în plus față de toate, un antrenor care poate lua decizii echilibrate, fără să vină în spate cu un bagaj de antipatii sau de preferințe subiective în ceea ce privește lotul.

Sunt convins că nu vom mai avea jucători care să-și manifeste rapidismul la 3 noaptea din discotecă sau de pe pârtiile de schi, sau care să se prezinte la echipă cu kilograme în plus față de greutatea optimă.

Sunt, de asemenea, convins că, în sezonul viitor, pregătirea fizică, implicarea și determinarea în teren a echipei noastre vor fi la un nivel net crescut față de stagiunea abia încheiată”, se arată în prima parte a scrisorii lui Dan Șucu pentru suporterii Rapidului.

Dan Șucu i-a mulțumit lui Mircea Lucescu

Dan Șucu a vorbit despre salariul lui Neil Lennon la Rapid și, totodată, a anunțat schimbări masive în Giulești.

„Ne-am fi dorit să avem puterea financiară de a-i oferi un salariu pe măsura celui apărut în presă, dar, momentan, nu suntem la acel nivel.

Vrem să ajungem acolo în următorii ani și putem să o facem doar pe baza unor performanțe sportive foarte bune. Domnul Lennon va fi ajutat în noul sezon și de un club RAPID mai puternic!

Pe baza evaluărilor făcute împreună cu domnul Mircea Lucescu, căruia îi mulțumesc în mod special, vom continua investițiile în infrastructură, vom reforma în totalitate zona medicală (refacere, recuperare, nutriție) și, normal, vom continua investițiile în jucători valoroși, cu mentalitate de învingători.

Sunt multe lucruri care vor fi schimbate în bine, dar prefer să îi las să vorbească despre ele pe colegii responsabili de implementarea lor!”, a conchis Dan Șucu.

CITEȘTE ȘI „SPER SĂ IAU O DECIZIE BUNĂ”. LOUIS MUNTEANU ANUNȚĂ DESPĂRȚIREA DE FARUL. RAPID ȘI FCSB ÎL AȘTEAPTĂ SĂ SEMNEZE

Web design © 2024 Știrea ta