Dorian Popa, printre cei tepuiți de Călin Donca. Mărturia care-l îngroapă pe vlogger

Scandalul în care a fost implicat milionarul Călin Donca a luat amploare, iar în afacerea cu panouri voltaice a fost atras și Dorian Popa, care a explicat întreaga situație.

Dorian Popa a aflat de la televizor faptul că ar fi fost „țepuit” de milionarul Călin Donca. Artistul a ținut să precizeze faptul că el și Călin Donca nu au o relație de prietenie, ci doar a fost convins să investească în parcul cu panouri voltaice.

Dorian Popa l-a cunoscut pe tânărul milionar în momentul în care a avut nevoie de un specialist în panouri voltaice pentru locuința sa.

„Eu nu sunt asociatul lui Călin Donca. Eu am postat un vlog în care am arătat facturile achitate pentru panourile de pe casa mea. Moment în care am fost atras să investesc și pe mai departe în ceea ce se numea a fi un parc cu panouri foto voltaice”, a spus Dorian Popa pentru Kanal D2, în cadrul NewsTime.

Dorian Popa, printre cei tepuiți de Călin Donca. Mărturia care-l îngroapă pe vlogger

Dorian Popa explică cum au decurs întâlnirile cu Călin Donca

Dorian Popa susține că o altă persoană i l-a recomandat pe afacerist în momentul în care a avut nevoie de panourile voltaice pentru locuința sa. Întâlnirea cu afaceristul ar fi decurs normal, iar acesta i-a lăsat o impresie plăcută vedetei.

„Părea de bună credință. Cred că și mulți alți oameni care au investit acolo, au întâlnit un om extrem de plăcut, un om care vorbește frumos, educat, diplomat. Mi s-a propus să investesc, dar am vrut să merg și eu să văd cum e un seminar de genu, ce se întâmplă acolo”, a mai spus Dorian Popa.

Vloggerul susține că nimic nu dădea de bănuit în momentul în care a luat parte la întâlnirile cu ceilalți investitori și că totul părea cât se poate de real și concret, nu o escrocherie.

„În momentul în care am văzut că trec lunile și banii nu vin, mi s-a spus că este o treabă de birocrație și am mers pe bună credință”, a spus acesta.

Influencerul spune că nu a fost încă contactat pentru a oferi o declarație în acest dosar, însă este hotărât să-și ceară investiția înapoi.

Mărturia care-l îngroapă pe Dorian Popa

Pe de altă parte, un alt artist a ținut să ofere detalii despre relația de amiciție pe care Dorian Popa o avea cu Donca. Dan Popescu, alias „Bibanu”, a recunoscut că i-a scris afaceristului în panouri fotovoltaice, de curând, în legătură cu un clip de-al lui.

Dan Popescu, alias „Bibanu”

Ei bine, ar fi intervenit Dorian Popa, care l-ar fi convins pe Donca să nu se bage, iar acesta ar fi zis pas. Rapperul l-a criticat dur pe Dorian Popa și crede că este la fel de țepar ca fostul lui amic, Donca.

„Acum 3 luni i-am scris lui Donca ăsta să facem un clip. Dorian Popa a vorbit prost de mine și bogatu’ ăsta nu mi-a mai răspuns. Acum văd cum karma lucrează și sincer să fiu cu voi așa fac de 20 de ani. Nu mă bucur pentru răul oamenilor, dar Doriane ești la fel de țepar ca ăsta doar că tu că personaj faci mult mai mult rău copiilor și oricât de prost ai vorbi de mine nu meriți nici să te scuip vreodată. Karma. P.s. nu ești artist, tu nu”, a scris acesta, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN DOSARUL LUI MARIO IORGULESCU. PROCESUL S-A INCHEIAT

Web design © 2024 Știrea ta