Dumitrescu şi Scărlătescu au reacționat după ce Antena 1 i-a chemat în instanță

Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, doi dintre chefii emisiunii Chefi la Cuţite, care au decis să încheie colaborarea cu Antena 1 după 7 ani, au început să vorbească, informează Pagina de Media.

Reacțiile celor doi au venit după ce Antena 1 a decis să-i dea pe fiecare în judecată. Nu din cauza banilor au plecat de la Antena 1, spun doi dintre cei trei foşti Chefi la cuţite.

Scărlătescu: „Dacă spune cineva de bani, minte”

Cătălin Scărlătescu a făcut primele declaraţii despre procesul cu Antena 1. El a declarat pentru Cancan că a aflat din presă că a fost acţionat în instanţă şi că nu a primit încă nimic oficial.

„Nu a vorbit nimeni cu noi despre asta. N-am nici cea mai vaga idee. Oficial, nu ştiu nimic, am auzit din presă. Când o să primesc acasă, de la instanţă, o să văd şi eu ce pretenţii au”, a spus Scărlătescu pentru sursa citată.

Cât priveşte despre informaţiile care s-au vehiculat potrivit cărora cei trei ar fi cerut mai mulţi bani pentru a continua emisiunea, Scărlătescu a spus că sunt minciuni: „Nici nu am ajuns vreodată la vreo discuţie de bani. Dacă spune cineva de bani, minte. Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poţi să-mi scoţi oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se ştie ea, noi, nu”.

CITEȘTE ȘI Antena 1 i-a dat în judecată pe chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

El a mai punctat că oamenii nu trebuie să uite că el este bucătar de meserie: „Adică, dacă mi s-a dus preşul de sub picioare, cuţitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai şters de pe sticlă, cuţitul din mână nu mi-l iei”

Dumitrescu şi Scărlătescu au reacționat după ce Antena 1 i-a chemat în instantă

Dumitrescu: „Nu am voie să am păreri despre ce mi se întâmplă! Ciudat, nu?”

Şi Florin Dumitrescu a făcut câteva clarificări, pe paginile sale de socializare, alegând să răspundă întrebărilor fanilor săi. Întrebat despre motivul plecării de la Chefi la Cuţite, acesta a răspuns: „Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta”.

În plus, la întrebarea dacă va mai apărea la TV, Florin Dumitrescu, a răspuns: „Nu cred. Voi fi online”.

Într-o altă postare pe Facebook, Dumitrescu lasă să se înţeleagă că nu are voie (cel mai probabil prin contract) să vorbească nimic despre plecarea de la Antena 1: „Citesc şi eu ce citiţi şi voi, diferenţa între mine şi voi este că eu nu am voie să am păreri despre ce mi se întâmplă! Ciudat, nu? Până una alta, speculaţi, vă rog!”

Web design © 2024 Știrea ta