Antena 1 i-a dat în judecată pe chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

Antena Group, firma care deține postul de televiziune Antena 1, i-a dat în judecată pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, anunță Pagina de Media.

Compania a luat această măsură după refuzul lor de a filma în continuare pentru „Chefi la cuțite”.

Pe 23 noiembrie, Antena Group i-a dat în judecată pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, deschizându-le fiecăruia dintre chefi un proces, la Tribunalul Bucureşti, pe Portalul Instanţelor de Judecată.

Obiectul proceselor intentate de Antena Group este „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”. Până la acest moment, nu s-a stabilit niciun termen de judecată pentru niciunul dintre cele tei procese.

Antena 1 i-a dat în judecată pe chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

Vestea vine după ce, în octombrie, Antena 1 a anunțat într-un comunicat că se desparte de cei trei jurați, „după refuzul acestora de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”.

Potrivit postului de televiziune, foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

De când a început întregul scandal, niciunul dintre cei Chefi nu a făcut vreun comentariu pe acest subiect, cel mai probabil din cauza clauzelor din contracte. În multe cazuri, aceste clauze sunt restrictive în ceea ce priveşte declaraţiile celor cu care au contract.

CITEȘTE ȘI „RIVER MONSTERS” – SERIALUL DE PE ANIMAL PLANET CU CEL MAI BUN SFÂRȘIT

Web design © 2024 Știrea ta