Echipa WATT’s UP va reprezenta România la CM de Robotică!

Echipa WATT’s UP va reprezenta România la CM de Robotică pentru a doua oară!

WATT’s UP, echipa de robotică de la Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, a obținut un nou titlu de campioană națională, al 4-lea, și va reprezenta România, pentru a doua oară, la Campionatul Mondial de Robotică „First Tech Challenge”, care se va desfășura în Houston, Texas, în Statele Unite ale Americii, în perioada 16-20 aprilie.

Echipa WATT’s UP va reprezenta România la CM de Robotică!

Suntem echipa de robotică WATT`s UP, de patru ori campioană naţională și reprezentăm cu mândrie Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, jud. Argeș, în cea mai mare competiție internațională de robotică FIRST TECH CHALLENGE.

Recent, am avut onoarea de a participa la etapa națională a competiției, desfășurată în perioada 22-25 martie la Iași. Cu bucurie vă comunicăm că am obținut o victorie strălucitoare și ne-am calificat pentru a doua oară în Statele Unite, la Etapa Mondială ce va avea loc în Houston, Texas, SUA, în perioada 15-20 aprilie.

În ultimii ani, robotica și educația STEAM au câștigat o deosebită amploare în rândul tinerilor din România, fiind promovate ca activități atractive și provocatoare, competițiile asemănându-se unor veritabile campionate. Această realizare deosebită confirmă poziția noastră ca lideri în domeniul robotică din țară și ne încurajează să continuăm să aspirăm spre excelență.

Echipa WATT’s UP va reprezenta România la CM de Robotică!
Robotul Mugurel

Competiția desfășurată în România a adunat peste 250 de echipe din licee din întreaga țară, implicate într-un concurs intens mediatizat la nivel național și internațional. Scopul jocului este nu doar construirea și programarea roboților, ci și promovarea puternică a identității de brand și a imaginii media a fiecărei echipe, precum și gestionarea finanțărilor strict prin sponsorizări private. În fiecare an se alege o temă nouă, în jurul căreia echipele trebuie să conceapă, să asambleze și să promoveze roboții, precum și să organizeze evenimente și activități pentru a spori gradul de conștientizare al competiției.

CITEȘTE ȘI SONDAJ-MANIFEST: “CE ROST ARE MAMA ÎN ROMÂNIA?”

În mai puțin de o lună,  vom participa la Campionatul Mondial ce se va desfășura în Houston, Texas, SUA, având astfel onoarea de a reprezenta nu doar municipiul nostru, ci și întreaga țară. Suntem determinați să devenim ambasadorii țării noastre și să demonstrăm că, prin muncă și pasiune, visurile pot deveni realitate. Însă, pentru ca aceste visuri să devină realitate, este necesar să beneficiem de sprijinul întregii comunități, fiind vorba despre niște eforturi colosale din punct de vedere organizațional și financiar.

Echipa WATTs UP este hotărâtăsă își reprezinte țara cu demnitate și să demonstreze în continuare faptul că, prin muncă și pasiune, visurile pot deveni realitate, prin puterea exemplului, împlinindu-ne pentru a două oară, o nouă generație a visului American, fiind ambasadori ai României în domeniul tehnologiei și reprezentanți ai viitorului!

CONTACT:
– Email: team@wattsup.ro / eliana.negus@wattsup.ro
– Instagram: @ftcwattsup
– Facebook: https://www.facebook.com/FTCWATT/
– Website: www.wattsup.ro
– Telefon:
  Eliana Neguș, Marketing&PR: 0756287700
  Doru Sitaru, Mentor Coordonator al echipei: 0722312224

CITEȘTE ȘI ECOLOGICAL RESTAURATION ON THE ROMANIAN SOUTHERN COAST – PROIECT DE RECONSTRUCȚIE ECOLOGICĂ A LITORALULUI SUDIC ROMÂNESC

Web design © 2024 Știrea ta