Fenomenul distrugerii jocurilor de noroc de tip păcănele

Fenomenul distrugerii jocurilor de noroc de tip păcănele. Un bărbat a distrus cu toporul două săli de jocuri

Fenomenul distrugerilor cauzate de clienții sălilor de jocuri de noroc de tipul ”păcănele” este unul destul de ridicat. În Giurgiu, un bărbat de 36 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi distrus, cu un topor, 19 aparate electronice, o ruletă şi un bar de la două săli de jocuri, informează Agerpres.

Fenomenul distrugerii jocurilor de noroc de tip păcănele

„Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către o femeie, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în sala de jocuri de noroc şi ar fi distrus mai multe aparate de jocuri electronice.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în seara zilei de 16 februarie, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc, situată pe bulevardul Bucureşti, din municipiul Giurgiu şi ar fi distrus, cu un topor, 11 aparate electronice, o ruletă şi barul societăţii comerciale.

La scurt timp, acesta s-ar fi deplasat la o altă sală de jocuri de noroc, unde ar fi distrus încă opt aparate electronice”, se arată într-un comunicat de presă, transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

Fenomenul distrugerii jocurilor de noroc de tip păcănele
Bărbatul a provocat distrugeri importante. FOTO jurnalgiurgiuvean.ro

Supărat că a pierdut la „Păcănele”

Potrivit Poliţiei, prin acţiunile sale, bărbatul a creat o stare de temere şi indignare atât clienţilor, cât şi lucrătorilor celor două societăţi comerciale, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică. Din spusele martorilor, bărbatul ar fi procedat în acest fel după ce ar fi pierdut o sumă mare de bani la păcănele.

Bărbatul este cercetat pentru infracţiunile de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, el fiind iniţial reţinut, pentru 24 de ore, după care instanţa de judecată a dispus în cazul acestuia aplicarea măsurii de arestare preventivă pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI

APARATELE DE TIP „PĂCĂNELE” DISPAR DIN LOCALITĂȚI

CÂTE LICENȚE PENTRU JOCURILE DE NOROC AU FOST ACORDATE ÎN 2022

Web design © 2024 Știrea ta