Halep a ajuns în Miami și a oferit prima reacție

Halep a ajuns în Miami și a oferit prima reacție: „Mi-era dor de diferența de fus orar”

Simona Halep a ajuns de curând în Miami, unde va disputa primul meci oficial, la Miami Open, după suspendarea pentru dopaj, grație unui wild card.

Halpe nici bine nu a ajuns că a și a întâmpinat deja „primul obstacol”: diferența de fus orar, pe seama căreia s-a amuzat, spunând că „i-a fost dor”.

Simona Halep a plecat luni spre Miami, la câteva zile, după ce TAS i-a redus sentința de la 4 ani la 9 luni. Sportiva noastră a transmis că în SUA doar vrea să vadă la ce nivel se regăsește și cum se simte.
Azi, la exact o săptămână de la anunțul TAS, care i-a redat Simonei libertatea de a concura în circuit, românca e deja la Miami și se pregătește pentru debut, după un an și șapte luni de pauză.

După un an și șapte luni de așteptare, Simona Halep e acum pregătită să revină. Fără loc în clasament, sportivei noastre i-a fost acordat un wildcard de la organizatorii americani ai turneului de la Miami. Simona nu a stat pe gânduri și a acceptat invitația, iar în perioada 19-31 martie va participa la competiția din Florida.

Halep a ajuns în Miami și a oferit prima reacție: „Mi-era dor de diferența de fus orar”

Simona Halep a publicat o fotografie din sala de forță, semn că e determinată să revină la un nivel foarte ridicat. Fostul lider mondial din WTA a publicat fotografia la ora 7, ora locală. Deși cu noaptea în cap, Simona a afișat un zâmbet larg pe buze alături de mesajul: „Mi-era dor de diferența de fus orar”.

Halep a ajuns în Miami și a oferit prima reacție
Simona Halep

La plecarea spre Miami, Simona a dat asigurări că nu se gândește neapărat la rezultate și vrea mai degrabă să vadă la ce nivel se găsește:

E foarte devreme să mă gândesc la rezultate. Vreau să văd cum mă simt la reîntoarcere. Miami e un turneu bun, mi-a plăcut mereu să joc acolo. Însă e greu acum să spun ceva. Am deja un an și jumătate de când nu joc meciuri oficiale și e greu să-mi dau cu părerea acum. Vreau să văd cum mă simt la reîntoarcere și după aceea o să-mi setez obiectivele.

Încă nu m-am gândit la ce turnee voi mai participa. Vreau să văd cum e la Miami și după aceea voi decide. N-am mai stat niciodată atât de mult. Vreau să o iau săptămână cu săptămână și să văd cum intru în formă. Va fi destul de dificil.

De-a lungul carierei, Simona Halep s-a descurcat bine la Miami. Câștigătoare a 24 de titluri, Simona a disputat în Florida două semifinale, în 2015 și 2019. De asemenea, s-a calificat în alte două rânduri în faza sferturilor de finală.

CITEȘTE ȘI

SIMONA HALEP CERE DAUNE DE 10 MILIOANE DE EURO. REACȚIA COMPANIEI QUANTUM NUTRITION

Web design © 2024 Știrea ta