INML confirmă faptul că Dorian Popa se afla sub influența drogurilor la volan

Veste proastă pentru Dorian Popa, după ce a fost depistat pozitiv la un Drugtest, efectuat pe 27 octombrie. Conform Libertatea, analizele de sânge efectuate la Institutul Național de Medicină Legală au confirmat rezultatul Drugtest, mai exact faptul că influencerul a consumat canabis înainte să urce la volan.

La momentul respectiv, Dorian Popa, 35 de ani, se afla la volan doar în lenjerie intimă și le-a spus polițiștilor că a inhalat vapori de canabis, accidental, la o petrecere.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul emis de Brigada Rutieră, săptămâna trecută.

Lui Dorian Popa i-a fost reținut permisul auto, iar acum va răspunde penal pentru conducerea mașinii sub influența substanțelor interzise.

INML confirmă faptul că Dorian Popa se afla sub influența drogurilor la volan

Paradoxal, în urmă cu doar câteva săptămâni, vloggerul a fost invitat în podcastul „Te ascult” realizat de Ilinca Vandici, unde spunea că nu înțelege persoanele care apelează la consumul unor astfel de substanțe și că singura lui dependență este cea de sport.

„Eu cred că ține si de tine ca și om, dar ține de cum te-a dat Dumnezeu. Altfel… la mine totul s-a rezumat la succes. Mi-a dat Dumnezeu un diamant și eu să-l arunc ca prostul singur în noroi. N-ar fi păcat…? M-aș jigni pe mine, apoi pe Dumnezeu, pe maică-mea… o serie, o suită de de jigniri”, spunea vloggerul.

CITEȘTE ȘI DORIAN POPA, PRINTRE CEI TEPUIȚI DE CĂLIN DONCA. MĂRTURIA CARE-L ÎNGROAPĂ PE VLOGGER

Web design © 2024 Știrea ta